متخصص تولید محتوا و درآمد آن

تولید محتوا امروزه برای افراد مختلف بسیار کاربرد دارد و به کمک آن می‌توان خدمات و محصولات خود را در رسانه‌های اجتماعی تبلیغ کرد و به فروش رساند. برای انجام تولید محتوا به یک کارشناس تولید محتوا نیاز داریم که در این مطلب به صورت کامل درباره آن صحبت شده است.
متخصص تولید محتوا و درآمد آن

تولید محتوا و اهمیت آن

تولید محتوا مسیری است که طی می‌شود تا یک محتوا با هدف معرفی یا شناساندن یک خدمت یا محصول به مشتری تولید شود. تولید محتوا نوعی از بازاریابی است که مشتری را جذب خدمات و محصولات یک هولدینگ یا موسسه می‌کند. صاحبان کسب و کار می‌توانند به‌ کمک تولید محتوا محصولات خود را معرفی و مخاطب را قانع کنند که آن محصول می‌تواند نیاز آن‌ها را رفع کند.
یکی از مهم‌ترین عواملی که باعث جذب مخاطبان به سمت یک تبلیغ در رسانه‌های مختلف می‌شود، محتوای آن است. تولید محتوای استاندارد بهترین راه برای دسترسی به مخاطب و مشتری مورد نظر است. در دنیای تبلیغات پر زرق و برق امروزی، جذب مشتری کار راحتی نیست؛ تنها چیزی که می‌تواند باعث ایجاد تمایل و کشش در مخاطب و مشتری گردد، محتوایی خوب آن است. تولید محتوا کمک می‌کند تا مخاطبان اهداف خود را در حوزه خدمات و محصولات مورد نظر حفظ و به گسترش و تبلیغ نام تجاری خود بپردازند. امروزه مردم به دنبال اعتماد هستند. بنابراین راهی بهتر از تولید محتوای جذاب و آموزنده برای دستیابی به جامعه هدف و جذب آن وجود ندارد.

تولید محتوا

متخصص تولید محتوا کیست؟

متخصص تولید محتوا، در واقع نویسنده‌ای خلاق و ایده‌پرداز است که در حوزه‌های مختلفی کار نگارش محتوا را انجام می‌دهد. حال این محتوا ممکن است در ارتباط با یک محصول باشد یا موضوعی خاص را دنبال کند. متخصص تولید محتوا می‌تواند روی پلتفرم‌های مختلفی از جمله رسانه‌های اجتماعی، وبلاگ‌ها، پادکست‌ها، پلتفرم‌های ویدیوئی و... بصورت متنی و یا در قالب محتوای صوتی و گرافیکی کار کند.

متخصص تولید محتوا چه مهارت‌هایی نیاز دارد؟

تولید کننده محتوا بر اساس یکی از متدهای زیر نگارش محتوا را انجام می‌دهد :

تغییر قالب محتواهای نگارش شده : در این متد، محتوانویس محتواهایی که قبلا در حوزه خاصی نوشته شده را می‌خواند، سپس با اعمال یکسری تغییرات جزئی در آن‌ها، یک محتوای جدید می‌نویسد. ممکن است بخشی از این محتواها کپی از مطالب سایت‌های دیگر باشد. به این نوع محتواها content generation گفته می‌شود. بیشتر محتواهای درج شده در وب سایت‌ها، طبق این متد نوشته می‌شوند.

محتوای جدید : این نوع محتواها که تحت عنوان content production نامیده می‌شوند، تلفیقی از چندین محتوای نوشته شده در یک موضوع مشابه است. این محتوا فاقد مطالب کپی است و بسیاری از وب‌سایت‌ها بخصوص سایت‌های خدماتی از این نوع محتواها برای معرفی خدمات خود استفاده می‌کنند.

خلق محتوای جدید : برخی محتوانویس‌های خبره و با تجربه، برای نگارش محتوا بصورت خلاقانه و بدون نیاز به استفاده از مطالب سایت‌های دیگر می‌تواند یک محتوای ناب و جدید بنویسند. به این نوع محتواها اصطلاحا content creation گفته می‌شود. این نوع محتواها معمولا برای بالا بردن رتبه سایت‌‌ها استفاده می‌شود.

یک محتوانویس موفق و به اصطلاح متخصص فردی هست که توانایی نوشتن محتوای خلاقانه را داشته باشد. برای اینکه بتوان یک کارشناس محتوانویس ماهر شد بایستی یکسری مهارتی‌هایی را کسب کرد تا در نهایت به درآمدزایی بالایی رسید. این مهارت‌ها عبارتند از:

توانایی جستجوی حرفه‌ای در فضای مجازی : تولید کننده محتوا باید مهارت و توانایی بالایی در جستجوی حرفه‌ای در فضای مجازی داشته باشد که محتوای مورد نظر خود را بیابد و دانش و اطلاعات خود را افزایش دهد.

خلاقیت و مهارت در نویسندگی : یکی از مهارت‌های مهم و لازم برای تولید کننده محتوا، نگارش خوب و ارائه یک متن روان و قابل فهم است. بنابراین متخصص تولید کننده محتوا باید مهارت محتوا نویسی خود را افزایش دهد.

آشنایی با سئو : هدف از تولید محتوا این است که محتوای تولید شده بیشتر در وبسایت‌ها و فضاهای مجازی دیده شوند. برای به دست آوردن رتبه اول و بیشتر نشر یافتن محتوا، متخصص تولید محتوا باید اصول سئو را رعایت نماید تا محتوای تولید شده در نتایج جستجوی افراد دیده شود.

آشنایی با نرم‌افزارهای آفیس : متخصص محتوا هر چقدر با نرم‌افزاهای تولید محتوا آشنا باشد، ایده‌های بیشتری را می‌تواند تولید کند و برای انجام این کار باید با برنامه‌ها و نرم‌افزارهای تولید محتوا آشنا باشد.

توانایی در ترجمه روان انگلیسی : برای اینکه متخصصان تولید محتوا اطلاعات به‌روزتری داشته باشند و از آخرین پیشرفت‌های حوزه تولید محتوا اطلاعات دقیقی به دست بیاورند، نیاز به مطالعه و تحقیق گسترده دارند که این امر بدون آشنایی با زبان انگلیسی تا حدودی دشوار خواهد بود. بنابراین متخصصان تولید محتوا باید توانایی زیادی در ترجمه روان انگلیسی داشته باشند.

چگونه یک متخصص تولید محتوای حرفه‌ای شویم؟

امروزه با توسعه تکنولوژی در حوزه اینترنت و ترویج انواع خدمات اینترنتی در قالب وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های دیجیتالی، مشاغل دورکاری بسیاری ایجاد شده است. تولید محتوا یکی از انواع مشاغل پردرآمد است که تقاضای آن نیز در موازات افزایش خدمات اینترنتی افزایش یافته است. افراد زیادی هستند که ادعا دارند می‌توانند به عنوان یک تولید‌کننده محتوای حرفه‌ای فعالیت کنند اما در عمل بسیاری از آن‌ها جز محتوانویسان گروه اول هستند که از مطالب ‌سایت‌های دیگر به‌صورت کپی استفاده می‌کنند و محتوای آن‌ها از کیفیت و اصول درستی برخوردار نیست. یک محتوانویس زمانی به‌عنوان یک متخصص تولید محتوا می‌تواند فعالیت نماید که مهارت‌های لازم در این زمینه را کسب نموده باشد تا بتواند یک محتوای حرفه‌ای و طبق اصول تعریف شده آن بنویسد. این مهارت‌ها را می‌توان در قالب 5 مرحله زیر تعریف کرد :

خودباوری


هر مسیری با خودباوری آغاز می‌شود. یک تولید کننده محتوا اگر خودش را باور نداشته باشد، هرگز یک محتوانویس حرفه‌ای نخواهد شد. آغاز خودباوری در این مسیر، نوشتن برای سطل آشغال خانه است. با نوشتن صبحگاهی آغاز کنید. موضوع نوشته می‌تواند هر چیزی باشد ( غذای خوشمزه دیشب، افکار پریشان، تصمیمات آینده و...). بی‌وقفه بنویسید و نگران چیزی که می‌نویسید نباشید. بعد از نوشتن آن را پاره کرده و در سطل آشغال بیندازید. مدام این کار را تکرار کنید. فرقی ندارد صبح یا شب، هر زمانی که فرصت نوشتن داشتید این کار را انجام دهید. این نوشتن‌های مکرر به تمرکز و خودآگاهی شما کمک می‌کند و باعث می‌شود تا افکار پریشان ذهنتان تخلیه شود. آزادی ذهن اولین قدم در نوشتن یک محتوای خوب است. تکرار این فرایند شما را به خودباوری می‌رساند و خواهید دید که بعد از گذشت روزها، چقدر قدرت کلام و نوشته‌های شما بیشتر می‌شود.

تولید محتوا

ایده‌یابی


زمانی سراغ ایده‌یابی بروید که مرحله خودباوری را به خوبی گذرانده باشید و به آزادی ذهن کافی برای نوشتن یک محتوای خوب رسیده باشد. ایده‌یابی از مهم‌ترین مراحل تولید محتوا به شمار می‌رود. چرا که اگر ایده خوبی برای نوشتن نداشته باشید در واقع محتوایی هم نخواهید داشت. یکی از کارهایی که می‌تواند به شما در ایده‌یابی کمک کند، نوشتن و فرار کردن است. زمانی که ذهنتان از نوشتن خسته شد و به اصطلاح چیزی برای نوشتن پیدا نکردید آن را رها کرده و به سراغ کارهای دیگرتان بروید. اجازه دهید تا ذهنتان کمی آرام شود. مجددا زمانی که حس کردید ایده جدیدی به ذهنتان رسید به سراغ نوشته خود برگردید. راهکار دوم خواندن محتوا بعد از گذشتن چند ساعت از نوشتن آن است. بعد از اتمام محتوا آن را در کشوی میزتان قرار دهید و به سراغ کارهای دیگر بروید. بعد از چند ساعت، مجددا به سراغ نوشته هایتان بروید و آن را را بخوانید. این کار به شما کمک می‌کند تا ایرادات نوشته خود را پیدا کنید و ایده‌های جدیدی که به ذهنتان رسیده را در آن پیاده کنید.

ایده یابی برای محتوا

الگوگیری


افراد زیادی هستند که ایده‌های فوق العاده‌ای برای نوشتن محتوا دارند اما چون الگوی نگارشی خوبی ندارند، نمی‌توانند آن را به بهترین شکل ممکن بر روی کاغذ پیاده کنند. برای الگوگیری به سراغ محتواهای ناب در گوگل بروید. زیاد بخوانید از نحوه نگارش آنها الگو بگیرید. الگوها را روی کاغذ بنویسید. در نهایت با کنار هم چیدن آن‌ها الگوهای جدید برای محتوای خود خلق کنید. البته الگوگیری به معنای تقلید از دیگران نیست. بلکه استفاده از آن در جهت خلق الگوی جدید است.

تولید محتوا

شکل دهی به متن


منظور از شکل‌دهی به متن، رعایت اصول سئو، ساختار محتوا و قواعد نگارشی آن است. هر نوشته‌ای نمی‌تواند یک محتوای خوب باشد. با توجه به اینکه هدف اصلی از نگارش محتوا، نمایش آن در رتبه‌های برتر جستجوی گوگل است، اگر طبق اصول سئو نوشته نشده باشد و از ساختار نگارشی درست (مثل رعایت هدینگ‌ها، طول جملات، دفعات تکرار کلمات کلیدی در متن و ...) برخوردار نباشد، هرگز در جستجوی گوگل بالا نخواهد آمد. شکل‌دهی به متن در واقع همان بهینه‌سازی محتوا است که هر متخصص تولید محتوا بایستی آشنایی کافی با آن داشته باشد.

تولید محتوا بر مبنای سئو

دستمزد متخصص تولید محتوا چقدر است؟

دستمزد و حقوق دریافتی تولید کننده محتوا یکی از مواردی است که از اهمیت بسیار بالایی برای افرادی که می‌خواهند در این حوزه فعالیت کنند، برخوردار است. دستمزد تولید کننده محتوا تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. تعداد کلمات محتوا معیار اصلی در تعیین دستمزد محتوانویس است. قیمت هر کلمه تولید محتوا نیز وابسته به کیفیت کار محتوانویس دارد و معمولا کارشناسان و متخصصان تولید محتوای حرفه‌ای و با تجربه بابت هر کلمه محتوا مبلغی بین 90 تا 200 تومان دریافت می‌کند.
عوامل دیگری که در تعیین دستمزد متخصص تولید محتوا تاثیرگذر است شامل :

  • موضوع محتوا

  • محدودیت زمانی تولید محتوا

  • سطح تخصصی بودن محتوای مورد نظر

  • میزان ناب بودن محتوا

  • حوزه تخصص تیم تولید محتوا

  • میزان تخصص تیم تولید محتوا در سئو

  • نوع محتوا (رپورتاژ، ابرمحتوا و ...)

  • زبان محتوا (فارسی یا انگلیسی)

  • منبع نگارش محتوا (تالیفی یا ترجمه)

  • موارد دیگر (عکس، لینک داخلی و ...)

درآمد تولید محتوا

آینده شغل تولید محتوا چگونه است؟

یکی از دغدغه‌های اصلی آدم‌ها در دنیای مدرن امروزی، داشتن شغل آینده دار است. بسیاری از مشاغلی که در گذشته وجود داشته اند، امروزه از بین رفته اند و مشاغل جدید جایگزین آنها شده‌اند. تولید محتوا از جمله مشاغلی است که در سال های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است و اگر بصورت حرفه ای انجام شود درآمد خوبی دارد و از لحاظ تایم کاری نیز در مقایسه با سایر مشاغل محدودتر است. شبکه‌های اجتماعی و وبسایت‌ها در عصر حاضر بسیار گسترش یافته است و افراد مختلف برای تبلیغ و فروش محصولات و خدمات خود در این سایت‌ها و صفحات اجتماعی نیاز به تولید محتوا دارند .بنابراین برای دریافت خدمات تولید محتوا به کارشناسان و متخصصان این حوزه مراجعه می‌کنند. پس تولید محتوا یکی از مسیرهای شغلی ناب و جذاب آینده است. طبق تحقیقات، تولید محتوا یکی از مشاغلی است که روز‌به‌روز بر تعداد طرفدارانش اضافه می‌شود و آینه شغلی درخشانی دارد. از دلایل آن می توان به موارد زیر اشاره نمود :

برای انجام آن به زمان و مکان خاصی نیاز نیست. یعنی تولید کننده محتوا می تواند بصورت دورکار و در منزل خود یا هر مکان دیگری به این فعالیت بپردازد.

درآمد خوبی دارد؛ هر محتوا معمولا بر اساس تعداد کلمات آن برآورد هزینه می‌شود. مثلا اگر هر کلمه را 150 تومان در نظر بگیریم، و یک محتوا نویس حرفه‌ای بتواند در طول روز یک محتوای 5000 کلمه ای را بنویسد، درآمد روزنه او در حدود 750 هزار تومان خواهد بود.

نیاز به وابستگی به سازمان یا موسسه خاصی نیست. یک محتوانویس نیاز نیست تا در یک موسسه خاصی استخدام شود تا بتواند کار تولید محتوا را انجام دهد. امروز فریلنسری یکی از سبک‌های فعالیت بدون وابستگی است. افراد در اینجا می‌توانند سفارشات تولید محتوایی که مشتریان در آنجا قرار می‌دهند دریافت و آن‌ها را انجام دهند.

آینده شغل تولید محتوا

چگونه به عنوان محتوانویس جذب شرکت تولید محتوا شویم؟

با ورود تکنولوژی در زندگی مردم، بسیاری از کمپانی‌ها برای ارائه آسان‌تر خدمات خود به مشتریان و در عین حال درآمد بیشتر، وارد فضاهای مجازی شده‌اند. بیشتر مشاغل و کسب و کارهای نوپا که شروع کار خود را از دنیای مجازی استارت زد‌ه‌اند، برای معرفی هرچه بهتر خدمات خود نیاز به جذب محتوانویس‌های با تجربه دارند تا با تولید محتواهای خوب در جهت معرفی هرچه بهتر خدمات آن‌ها باعث جذب بیشتر مشتری و افزایش تقاضا و فروش شوند. راه‌های مختلفی برای اینکه کارفرما بتواند محتوانویس خوب پیدا کند وجود دارد. بسیاری از موسسات فرهنگی، تولید محتوا را به عنوان یکی از خدمات خود در نظر گرفته اند که با برخورداری از کارشناسان تولید محتوا، می‌توانند در این امر به کارفرمایان و صاحبان مشاغل و کسب‌وکارهای اینترنتی کمک شایانی نماید. از این رو افرادی که در حوزه تولید محتوا استعداد و مهارت دارندمی توانند از طرق زیر وارد کار تولید محتوا شوند :

جذب از طریق آگهی استخدام


آگهی استخدام تبلیغی است که توسط کارفرما، کارمندان منابع انسانی یا مسئول استخدامی تهیه می‌شود و عموم مردم درباره موقعیت شغلی موجود فعلی یا آتی در سازمان اطلاع‌رسانی می‌کنند پس اگر به دنبال استخدامی به عنوان تولید کننده محتوا در موسسات تولید محتوا هستید از طریق دنبال کردن آگهی‌ شرکت‌ها و موسسات جهت استخدام می‌توانید اطلاعات لازم را کسب کنید.

قرار داد رزومه خود در حوزه محتوا نویسی در سایت‌های استخدامی


روزمه به نوشته‌ای گفته می‌شود که پیشینهٔ تحصیلی، مهارتی و شغلی شما در حوزه تولید محتوا در آن درج می‌شود تا شرکت‌ها و کارفرماها بتوانند با مطالعهٔ ان در مورد استخدام شما تصمیم بگیرند. پس رزومه‌ای از پیشینه کاری خود تهیه کنید و در اختیار سایت‌های استخدامی قرار دهید.

آزاد کاری (فریلنسری)


فریلنسری یا آزادکاری به این معنی است که یک تولید کننده محتوا بدون اینکه به یک سازمان یا کسب و کار و شرکت مشخص متعهد شود، فعالیت حرفه‌ای و تخصصی خود را برای مجموعه‌های مختلف انجام می‌دهد و بسته به نیاز و پروژه‌های در دسترس، کارفرمای خود را تغییر می‌دهد. این روش با دورکاری تفاوت‌ بنیادین دارد و بر اساس آن، فرد بدون تعهد درازمدت قول انجام کاری مشخص را در قبال کارمزدی تعیین شده به یک متقاضی خدمات می‌دهد.

استخدام محتوانویس

چگونه بهترین متخصص تولید محتوا را بیابیم؟


در اختیار داشتن منابع روز یکی از موضوعاتی است که ذهن افراد زیادی را در رشته‌های مختلف به خود مشغول داشته است. همین امر سبب شده است که افراد به دنبال یک منبع خوب برای تولید محتوای خود باشند و پا به پای پیشرفت جهانی حرکت کنند. تولید محتوا معمولاً باید به افرادی سپرده شود که در آن زمینه، دانش کافی و مطالعه زیادی داشته‌اند. همچنین مدت زمان فعالیت و تجربه در آن عرصه خاص می‌تواند به افزایش کیفیت تولید محتوای نهایی کمک زیادی کند. انتخاب شرکت یا فرد مناسب برای انجام تولید محتواها اهمیت بسیار بالایی دارد و باید به آن توجه ویژه شود؛ چراکه صحت اطلاعاتی که در اختیار افراد متخصص قرار می‌گیرد، در گرو کیفیت انجام تولید محتوا است. یک روش مطمئن برای یافتن کارشناس تولید محتوای حرفه‌ای و متخصص در رشته مورد نظر مراجعه به سایت‌های معتبر و باسایقه در حوزه تولید محتواست.

ارائه انواع خدمات مختلف در حوزه تولید محتوا در شبکه مترجمین اشراق


شبکه مترجمین اشراق مفتخر به همکاری با نویسندگان کاربلد، حرفه‌ای و مسلط به تمام اصول محتوا نویسی است که می‌توانند انواع مختلف محتوا را تولید کنند. با توجه به این‌که کاربر در چه بازه زمانی و در کدام سطح کیفیت متقاضی خدمات است، کیفیت‌ها و زمان‌بندی‌های متفاوتی وجود دارد که کاربران محترم می‌توانند هر یک از آن‌ها را برای پروژه تولید محتوای خود انتخاب نمایند. روش تولید محتوای سیستمی به سه حالت عادی، فشرده و فشرده پلاس در 3 کیفیت طلایی پلاس، طلایی و نقره‌ای انجام می‌گیرد. متقاضیان می‌توانند با وارد کردن اطلاعات موردنیاز توضیح داده شده در روند ثبت سفارش، اقدام به ثبت سفارش کنند. در این روش امکان استفاده از تخفیف‌های حجمی برای کاربر محفوظ است.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

1. دستمزد تولید محتوا چقدر است؟
2. قیمت هر کلمه تولید محتوا چقدر است؟
3. چگونه می‌توان با کار تولید محتوا در منزل کسب درآمد کرد؟
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری