با توجه به اینکه زبان انگلیسی، زبان علمی و دانشگاهی دنیاست و بیشتر کتابهای کاربردی و تخصصی به زبان انگلیسی هستند. به همین خاطر کاربران اینترنت مسلط به زبان انگلیسی برای افزایش دانش و مهارت، یادگیری راهکارها و نکات موردنیاز ،ایده پردازی و... به مطالعه و دانلود کتب انگلیسی میپردازند. به دلیل تحریم کشور ایران دسترسی به سایتهای پولی و دلخواه فراهم نیست لذا تنها گزینه راحت و کاربردی، سایتهای دانلود رایگان کتاب انگلیسی هستند. کتابهای دیجیتالی کموزن، در دسترس ، فشرده و بهصرفه هستند بنابراین اخیراً کاربران و دوستداران این سایت ها بیشتر شده و افراد زیادی به دنبال سایت های رایگان و کاربردی میگردند.
در این مطلب با توجه به اهمیت و کاربرد سایتهای دانلود رایگان کتاب انگلیسی برای برخی از کاربران، به معرفی 10 سایت خارجی پرکاربرد و در دسترس بهمنظور تسهیل وسرعت دهی به جستجو و دانلود کتاب دلخواه کاربران و همچنین چند مورد سایت ایرانی مشابه میپردازیم.
سایت FreeBookSpot، یک سایت سوئیسی دانلود رایگان کتاب انگلیسی است که بیش از5000 کتاب در 100 زمینهی تخصصی متفاوت دارد. در این سایت نیازی به ثبتنام ندارید و می توانید براساس عنوان، نام نویسنده، شابک و زبان، کتاب موردنظرتان را جستجو کنید. بخش پرطرفدارترین و آخرین کتب دانلود شده نیز در سایت به شکل دسته بندی شده قرار گرفته است.
سایت ManyBooks یک سایت هندی است و بیش از 35 هزار کتاب الکترونیکی رایگان، در اختیار کاربران دوست دار کتاب خود قرار میدهد. شعار تیتر اصلی این سایت این است که اکثر کتابها 100% رایگان هستند. ویژگی بارز این سایت، بارگزاری کتابهای گوناگون توسط کاربرانش است که باعث اعتلای روزافزون آن میشود. از بخش کتابهای برگزیده و پیشنهادشده وبسایت، میتوانید به کتابهای منتخب و پر تقاضا دسترسی سریع داشته باشید. همچنین بخش انتقادات و پیشنهادات، این امکان را برای کاربرانش فراهم کرده است که نظرات خود را اعلام کنند. شما میتوانید از طریق نام نویسنده یا موضوع، کتاب موردنظرتان را جستجو کنید.
سایت Free-eBooks، یکی دیگر از سایت های خوب کشور هند است که در موضوعات گوناگونی کتاب دارد و گزینهی خوبی برای نویسندگان تازهکار است که بتوانند آثارشان را منتشر کنند، اما ابتدا باید عضو سایت شوید و بعد کتابتان را بارگزاری کنید. بخشهای دیگری هم تحت عنوان کتاب برگزیده و تازهترین کتابهانیز در این سایت وجود دارد. همچنین این سایت ،دسترسی به مجلات و روزنامههای عمومی را نیز در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
سایت Internet Archive، یک سایت کتابخانهای دیجیتالی خیریهای است و با شعار «دسترسی جهانی به دانش روز» فعالیت میکند که شامل مجموعهای از 15 میلیون کتاب، پادکست و فایل صوتی، عکس، ویدئو و اپلیکیشن رایگان است. با یک ثبتنام رایگان در این سایت، به بیش از 5 میلیون کتاب مدرن و کاربردی دسترسی پیدا میکنید. در نسخه PDF این سایت، زبانهای دیگری نیز در دسترس است. بخش دیگری نیز در این سایت وجود دارد که میتوانید بر اساس عنوان، تاریخ انتشار، تعداد دفعات مشاهدهشده نیز مرتبسازی و دستهبندی کنید. منابع کتابها عمومی، دانشگاهی، روزنامهها و مجلات و سایر سایتهای آمریکای، کانادایی و سایر کشورها است.
سایت Open Library، یک سایت آمریکایی و پروژهای از سایت Internet Archive است که بالغبر 1.7 میلیون کتاب در کتابخانهی سایت قرار دارد که شامل نسخههای اسکن شده یا دیگر فرمتها هستند که بیشتر آنها شامل کتابهای منتشرشده یا در زیر چاپ در کتابفروشیها و کتابخانههای معتبر دنیا هستند. شما میتوانید بدون ثبتنام و آنلاین، از کتابها استفاده کنید. اما اگر بخواهید کتابی را دانلود کنید، ابتدا باید عضو سایت شوید. پس از ثبتنام، امکان اضافه کردن کتاب جدید و ویرایش اطلاعات کتابهای موجود نیز برایتان فراهم میشود که میتوانید کتاب موردنظرتان را بر اساس موضوع، عنوان و نام نویسنده پیدا کنید.
سایت LibGen یکی دیگر از معتبرترین سایتهای آمریکایی، در حوزهی کتب علمی و درسی(دانشگاهی) است. فرمتهای متفاوتی در سایت وجود دارد که برای استفاده از برخی از آنها نیاز به نرمافزارهای مخصوص دارید. بخش پرطرفدارترین و آخرین کتب دانلود شده نیز در سایت لحاظ شده است.
سایت Get Free Books، یکی دیگر از سایتهای کشور هند است که بدون نیاز به عضویت در سایت، میتوانید کتابهای بیشماری را در موضوعات گوناگون را دانلود کنید. از طریق ایمیلتان هم میتوانید کتاب مدنظرتان را دانلود و مطالعه کنید.
سایت Book Boon یک سایت هندی فوقالعاده کاربردی است که در حدود 1500 کتاب الکترونیکی رایگان دارد، که منابع آنها کتابهای ناب انگلیسی و آموزشی هستند. این کتابها در موضوعات مختلفی هستند. کتابهای این سایت کیفیت بسیار بالایی داشته و شما برای دانلود آنها نیازی به عضویت و داشتن حساب کاربری ندارید. نکته قابل توجه در مورد این سایت این است که این وبسایت تنها از فرمت PDF پشتیبانی میکند. سایت Book Boon بخش کتابهای جدید، پرطرفدارترین کتاب و پیشنهادهای ویراستاری را نیز برای راحتی و تسریع در جستجو در اختیار کاربرانش گذاشتهشده است.
سایت Free Tech Book، بالغبر 1200 کتاب الکترونیکی رایگان دارد که اکثر کتابهای این وبسایت، درزمینهٔ ی فناوری، طراحی وب، زبانهای برنامهنویسی، پایگاه داده و موضوعات مرتبط است. کتاب های موجود در این سایت فرمت PDF دارند و شما میتوانید کتاب دلخواهتان را بر اساس دستهبندی نویسنده، موضوع، ناشر، مجوزها و محبوبترینها جستجو کنید.
اگر علاقهمند به فناوری اطلاعات و کامپیوتر هستید و خواستار دانلود کتابهای الکترونیکی درزمینهٔ ی زبانهای برنامهنویسی مختلف، مهندسی الکترونیک، شبکه، لینوکس، مایکروسافت، پایگاه داده و... هستید، سایت FreeComputerBooks برایتان بهترین سایت موجود است. در کنار کتابهای الکترونیکی، ویدئوهای آموزشی و درسی هم برای فراگیری زبانهای برنامهنویسی و مهارتهای مرتبط با آن را فراهم کرده که میتوانید دانلود کرده و از بخشهای مختلف آن بهرهمند شوید.
فرمت EPUB، نمایش فایل در صفحهنمایش را بهینه کرده و قابلیت گنجاندن تصاویر شطرنجی و برداری را بهصورت درونی دارد. اپلیکیشن های کتابخانه دیجیتال مانند کتاب راه و... از این فرمت بهره میبرند.
فرمت پی دی اف، بدون تغییر در نمایش و چاپ در تمام دستگاهها و سیستمعاملها به یکشکل دیده می شود و قابلیت چاپ دارد.
فرمت TXT، یک متن ساده ست. قالببندی خاصی نداشته و قابلخواندن و ویرایشاند.
با فرمت MOBI، میتوان متن و تصویر را ترکیب کرده، چیدمان متن رابراساس تصویر تغییر داده وفهرست گذاری کرد. همچنین می توان، علامت گذاری و یادداشت برداری کرده و اطلاعات را بصورت فشرده ذخیره کرد.
تورنت پروتکل اشتراک فایل، مبتنی بر فناوری همتا به همتا (P2P) است، که امکان دانلود فایلها و محتوا را بدون وابستگی به منبعی ثابت برای کاربر فراهم میکند. تعداد کاربران ماهانهی آن به بیش از 250 میلیون نفر میرسد. بیت تورنت، محلی برای تبادل محتوا در اینترنت است که هرچه تعداد کاربران بیشتر باشد، سرعت تبادل نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
فرمت djvu تصاویر را به لایه و اندازههای مختلف تبدیل کرده، هرکدام را فشرده و سپس ادغام میکند علاوه بر کاهش 5 تا 10 برابری حجم فایل نسبت به پی دی اف کیفیتش هم کم نمی شود.
با توجه به اینکه بسیاری از مراجعین این وبسایتها ایرانی هستند و شاید به برخی از سایت ها وصفحات خارجی دسترسی یا علاقه ای نداشته باشند، به همین خاطر لازم میبینیم شمارا با 3 سایت ایرانی کاربردی و پرمحتوا آشنا کنیم، تا به راحتی به کتابهای موردنیازتان دسترسی پیدا کنید.
در سایت ایران پیپر، بیش از یکمیلیون و شش صد هزار کتاب رایگان الکترونیک رایگان خارجی، از منابع مختلف وجود دارد. کتابهای ناموجود را هم در صورت امکان میتوانید با ثبت سفارش و پرداخت مبلغ کمتر از سایت آمازون یا گوگل پلی، خریداری کنید که با یک ثبتنام در وبسایت iranpaper بدون محدودیت در دسترستان قرار میگیرد.
در سایت downloadmaghaleh، بیش از 10 میلیون عنوان کتاب و 10 هزار مقاله برای دانلود وجود دارد. با قرار دادن لینک کتاب، میتوانید کتاب دلخواهتان را رایگان دانلود کنید.
وبسایت paperhub همانند سایت دانلود مقاله، ارائهدهنده کتاب های انگلیسی رایگان است و شما باقرار دادن لینک کتاب مدنظرتان در این وبسایت، میتوانید کتاب خود را دانلود کنید.
هرکدام از کاربران اینترنت با اهداف خاصی اقدام به دانلود و مطالعه کتاب میکنند. با توجه به اینکه اخیراً برخی از موضوعات مانند: توسعه فردی، خودیاری و موضوعات مرتبط با این مسئله طرفداران زیادی پیداکرده است، برخی از کاربران و ناشران سرمایهگذار به دنبال مراکز و سایت های ارائهدهندهی خدمات ترجمه و ویراستاری و... جهت ترجمه و چاپ تخصصی و سریع کتابشان میباشند.
شبکه مترجمین اشراق، یکی از معتبرترین مؤسسات خدمات ترجمه، ویراستاری و چاپ کتاب و با بهرهگیری از متخصصان باتجربه در این زمینه، آماده ارائه خدمات با بالاترین سطح کیفی و با پشتیبانی 24 ساعته، در اسرع وقت به کاربران عزیز میباشد.متخصصین این شبکه علاوه بر موارد ذکرشده، آماده ارائه خدماتی چون پارافریز و بازنویسی تخصصی، ترجمه رسمی اسناد و مدارک، تولید محتوای تخصصی و... برای دانشپژوهان و فرهیختگان گرامی میباشد.