کتاب هفت عادت مردمان موثر، همراه با درسهایی برای ایجاد تغییر در شخصیت، اولین بار سال 1989 منتشر شده است. این کتاب تا کنون به 38 زبان مختلف برگردانده شده و بیش از پانزده میلیون نسخه از آن در سراسر دنیا به فروش رسیده است. مبنای وبینار این جلسه شبکه مترجمین اشراق، مطالب این کتاب خواهد بود.
یادگیری بیتردید در رشد و تعالی زندگی فردی و اجتماعی انسان و دگرگون نمودن آدمی و تحول حیاتی او جایگاهی بیبدیل دارد و میتواند نیروی محرکه سراسر زندگی انسان باشد. دفینهها و گنجینههای درونی انسان که امانتهای الهی هستند باید به شکوفههایی رسند تا حقیقت وجودی و استعدادهای نهفته او نمایان گردد. یادگیری، معنابخش تمامیت و اصل حیات بشری از تولد تا مرگ است و زندگی انسان به طور رسمی، غیر رسمی و یا ضمنی، به طور مستمر و مداوم با این منبع انرژیبخش پیوند خورده است. تمام اقشار جامعه در دستیابی به رشد و تعالی و ارتقای کیفیت زندگی، نیازمند آموزش هستند. از آنجا که در فرآیند یادگیری، اولین گام تعیین نیازهای آموزشی است، تا برنامههای آموزشی منطبق با اهداف نهایی که همان رشد و ارتقای کیفیت زندگی است. یادگیری مهارتها به منظور ایجاد تغییرات تدریجی و نسبتاً ماندگار در فرد بسیار حائز اهمیت میباشد چرا که او باید بتواند توانایی خود را برای انجام دادن کارها و در نهایت پیروزی شخصی و عمومی، بهبود بخشد. بهطور معمول گفته میشود،آموزش میتواند تغییر مهارتها،دانش،نگرشها و رفتار اجتماعی و سازمانی را در برداشته باشد. نگاهی اجمالی بر زندگی آن است که نه تنها آنچه از انسان بروز و ظهور میکند، آموختههای او در طول زندگی است، بلکه چنانچه آموختههای فرد از او سلب گردد، انسان هیچ نخواهد داشت. تبلور عقل و استعداد آدمی و شأن و کرامت انسانی او در پرتو آموزش و تعلیم و تربیت صورت میگیرد. فرزند آدمی به گونهای خلقت یافته که نه تنها در مراحل مختلف زندگی بلکه به فرموده امیر مؤمنان علی – علیهالسلام: در هر حرکتی، نیازمند شناخت و معرفت. یادگیری در زندگی فردی و اجتماعی انسان نقش بسیار حیاتی دارد و موجبات رشد فردی و نیز تحکیم پایههای زندگی جمعی را فراهم میسازد.
همانطور که گفته شد یادگیری مهارتها و روشهای نحوه ارتقای کیفیت زندگی و به دنبال آن کسب پیروزیهای شخصی و عمومی مسئله حائز اهمیتی در زندگی هر فرد میباشد. از این رو در این وبینار قرار است با صحبت در مورد ارکان هفت عادت مردمان موثر برای تبیین مفهوم رشد، خدمتی رسانده باشیم. ما در این وبینار یک ساعته در مورد سه عادت فردی، سه عادت جمعی و در نهایت عادت هفتم که احیاسازی قوای فردی و گروهی جهت قدم گذاشتن در مسیر بهبودی میباشد، صحبت خواهیم کرد.
مهمان دوره : دکتر قباد حق محمدی
زمان برگزاری : چهارشنبه 26 مردادماه 1401 ساعت 9 شب
تعداد جلسات : 1 جلسه
زمان هر جلسه : 1 ساعت
مکان برگزاری: صفحه رسمی اینستاگرام شبکه مترجمین اشراق به آدرس eshraghtranslator@
هزینه دوره : رایگان
آقای دکتر قباد حق محمدی دارای دکتری روانشناسی، مدرس و مربی ارشد دورههای هفت عادت میباشند. ایشان مدیریت مرکز مشاوره شایگان را نیز بر عهده دارند.
تمامی افراد بدون محدودیت خاص میتوانند از مطالب این وبینار بهرهمند شوند. این وبینار مخصوصا برای اشخاصی که دغدغه رشد، ارتقای کیفیت زندگی و توسعه فردی را دارند و تابحال با مطالعه کتابهای مرتبط و شرکت در دورههای گوناگون تلاش کردهاند تا مهارت رشد را فراگیرند، بسیار مفید خواهد بود؛ چرا که قادر خواهند بود انسجام مفهوم رشد را برای زندگی خود تدوین نمایند.
حاضرین این وبینار پس از شرکت در این جلسه یک ساعته، از چگونگی فرایند رشد آگاه شده و از چیدمان مفهوم توسعه و کیفیت زندگی، ذهنیتی روشن و واضح کسب میکنند.
مرور ارکان هفت عادت |
---|
پیروزیهای شخصی |
پیروزیهای عمومی |
عادتهای 1 و 2 و 3 به عنوان عادتهای فردی |
عادتهای 4 و 5 و 6 به عنوان عادتهای جمعی |
عادت 7 به عنوان قوای فردی و گروهی جهت قدم گذاشتن در مسیر بهبودی |