هر آنچه درباره تولید محتوا باید بدانید!

انتشار 2 مرداد 1401
مطالعه 28 دقیقه

طی سال‌های اخیر،‌ شغل تولید محتوا از رونق خوبی برخوردار بوده است. حضور گسترده‌ی کسب‌وکارها در وب و شبکه‌های اجتماعی و استفاده از سایت و وبلاگ برای معرفی و فروش محصولات باعث شده که نیاز به تولید محتوا هم بیش از هر زمان دیگری احساس شود. در این مطلب قصد داریم تمام اطلاعات برای یک تولید محتوای کامل داشته باشید شرح دهیم.

هر آنچه درباره تولید محتوا باید بدانید!

اهمیت تولید محتوا از نظر بیل گیتس


بیل گیتس در سال 1375 شمسی (ژانویه 1996) در وبلاگش از نقش مهم تولید محتوا در دنیای آینده و اینترنت نوشت. امروزه نیز تولید محتوا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و فکر هم نمی‌کنیم نقش و اهمیتش را به این زودی از دست بدهد. جالب است بدانید که بیل گیتس در همان سال بیان کرد که تولیدکننده محتوا در بستر اینترنت باید حقوق مناسبی داشته باشد. چراکه در نظر او، کارشناس تولید محتوا کسی است که می‌تواند با هنر نویسندگی و خلق محتوای درست و اصولی به فروش، بازاریابی و افزایش آگاهی از برندها کمک کند؛ اما تولید محتوا چیست؟ کارشناس تولید محتوا از کجا بداند که محتوایش به کسب‌وکار کمک می‌کند یا نه؟ ویژگی‌های محتوای خوب چیست؟ در ادامه به تمام سؤالات شما درباره تولید محتوا پاسخ داده‌ایم.

بیل گیتس

تولید محتوا چیست؟


تولید محتوا (به انگلیسی: Content Creation) دغدغه‌ی تازه‌ای نیست. تقریباً از زمانی که صنعت چاپ رونق گرفت و ظرفیت تولید محتوا از تقاضای محتوا پیشی گرفت، تولید محتوا و ارائه محتوای مناسب برای نشر به یک چالش جدی تبدیل شد.

به‌طورکلی تولید محتوا (Content Creation) در بازاریابی محتوا (Content Marketing) یعنی فرآیند انتخاب موضوع بر اساس نیاز کاربران که به پرسونای مشتری (Persona) معروف‌اند و تولید انواع محتوای اصولی و سئو محور با توجه به موضوعات انتخابی. به زبان ساده می‌توان گفت باید محتوایی تولید کرد که مورداستفاده کاربر باشد و آن محتوا را بپسندد و با افزایش بازدید محتوا توسط کاربران می‌توانیم کاربر را به سمت خرید محصول و یا ارائه خدمات خود سوق دهیم.
تولید محتوا فقط شامل متن نمی‌شود، محتوای بصری مثل ویدئو یا اینفوگرافیک و یا تولید محتوای صوتی را هم شامل می‌شود. در فرآیند تولید محتوا ما باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که برای پرسونای مشتری مفید و ارزشمند باشد.

تولید محتوا

پس هر آنچه امروزه در دنیای اینترنت می‌خوانید، گوش می‌دهید یا می‌بینید به‌عنوان محتوای الکترونیکی شناخته می‌شود. پادکست، فیلم‌های یوتیوب و آپارات، فیلم‌های کوتاه یک‌دقیقه‌ای در اینستاگرام، پست‌های تلگرامی و مطالب وبلاگ و وب‌سایت‌ها همگی‌ جزو محتوا هستند؛ اما باید توجه داشته باشید که بین تولید محتوای معمولی و تولید محتوا در بازاریابی محتوا (Content Marketing) که زیرمجموعه‌ی دیجیتال مارکتینگ است، تفاوت اساسی وجود دارد. درواقع، هدف از تولید محتوا در دیجیتال مارکتینگ این است که از طریق آن بتوانیم محصولی بفروشیم، نیاز کاربر را رفع کنیم، به برندینگ کمک کنیم یا تبلیغی انجام دهیم؛ بنابراین تولید محتوا در بازاریابی محتوا همیشه با برنامه‌ریزی و تدوین استراتژی همراه است. برای مثال با نوشتن دو هزار کلمه درباره جاهای دیدنی ایران نمی‌توانید خود را کارشناس تولید محتوا بدانید. تولید محتوا صرفاً نوشتن، تهیه فیلم و عکس نیست بلکه در بطن آن فاکتورهای مهمی به اسم استراتژی وجود دارد که باید ریزبه‌ریز برای رسیدن به هدف موردنظر انجام شود. در ادامه یک ویدئو به حضور پررنگ تولید محتوا در زندگی روزمره ما اشاره می کند.

چرا تولید محتوا مهم است؟


محتوا بخش بزرگی از زندگی روزمره ما است. اجتناب از آن امکان‌پذیر نیست، چرا که تولید محتوا ما را آگاه می‌کند به سؤالاتمان پاسخ می‌دهد، سرگرممان می‌کند، باعث می‌شود لبخند بزنیم، در تصمیم‌گیری راهنمایی‌مان می‌کند و... . یکی از اصلی‌ترین کاربرد تولید محتوا جذب مشتری به سمت خود است تا کاربر را درگیر خود کنیم و درآمد شرکت خود را بالا ببرید علاوه بر این بازدیدکنندگان جدیدی به سایت خود بیاورید تا سایت خود را به سمت سایت‌های برتر گوگل سوق دهید.

هدف شما از جذب مخاطب چه ارائه خدمات، کالا، نشر اندیشه و ... باشد در هر صورت باید مخاطب را به سایت خود بکشانید و کاری کنید که کاربر با اکراه آن را ترک کند، در آن صورت هدف شما محقق خواهد شد. این همان استراتژی است که موفق‌ترین کسب‌وکارهای دنیا برای آن برنامه‌ریزی می‌کنند و همواره در این مسیر گام برمی‌دارند. پس می‌توان گفت تولید محتوا، عمل نهایی بازاریابی است. هنگام تولید محتوا، اطلاعات رایگان و مفیدی را در اختیار مخاطبان خود قرار می‌دهید، می‌توانید مشتریان بالقوه را سمت خود جذب کرده و مشتریان موجود را از طریق تعامل باکیفیت، حفظ کنید.

تولید محتوا

شما همچنین ROI (نرخ بازگشت سرمایه) اصلی برای شرکتتان ایجاد می‌نمایید؛ زیرا این آمار، بازاریابی محتوا را نشان می‌دهد که:

  • بازاریابی محتوا منجر به X3 بازاریابی سنتی می‌شود و 62٪ هزینه کمتری را به همراه دارد.

  • SMBهایی (بلوک پیام سرور) که از بازاریابی محتوا استفاده می‌نمایند، 126٪ فالوور بیشتری آنها را دنبال می‌کند نسبت به آنهایی که از بازاریابی محتوا استفاده نمی‌کنند.

  • 61٪ از خریدهای آنلاین، نتیجه مستقیم مشتری است که یک وبلاگ را می‌خواند.

  • شرکت‌هایی که بیش از 16 پست وبلاگ در هر ماه منتشر می‌کنند، 3٫5 برابر ترافیک بیشتری نسبت به شرکت‌هایی که چهار (یا کمتر) پست در هر ماه ارسال کرده‌اند، دارند.

ویژگی های یک کارشناس تولید محتوا


برخی مهارت‌ها هستند که تقریباً از همه‌ی کارشناسان تولید محتوا انتظار می‌رود در آن‌ها قوی باشند و اگر می‌خواهید در زمینه‌ی محتوا فعالیت کنید، مناسب است برای یادگیری آن‌ها وقت بگذارید و برنامه‌ریزی کنید:

نویسندگی، مهارت در نگارش و تنظیم محتوای متنی


نگارش متن روان به زبان مخاطب (مثلاً فارسی) مهارتی است که باید از آن برخوردار باشید؛ حتی اگر کار تخصصی شما تولید محتوای صوتی یا تصویری باشد. فرض کنید لازم بشود متن یک پادکست یا مصاحبه ویدیویی را پیاده‌سازی کنید، شما نمی‌توانید به کارفرمای خود بگویید که کار تخصصی من، صدا است و حالا باید یک نفر را استخدام کنید که برنگارش و ویرایش فارسی مسلط باشد.

آشنایی با زبان انگلیسی


لازمه آشنا بودن به زبان انگلیسی دسترسی به منابع دست‌اول است همچنین می‌توانید روندهای عمومی صنعت محتوا را در سطح جهان تعقیب کنید. گاهی لازم است که شما افراد و مجموعه‌های متعددی را به‌عنوان الگو و بنچمارک خود انتخاب کرده و دائماً آن‌ها را رصد کنید و قانع ‌شدن به یک‌زبان بومی، قطعاً دانش و تجربه‌ی شما را بسیار محدود خواهد کرد.

زبان انگلیسی

آشنایی با نرم افزارهای خانواده آفیس


یکی دیگر از مهارت‌های لازم برای یک تولیدگر محتوای حرفه‌ای آشنایی با نرم‌افزارهای اصلی است. حداقل نرم‌افزارهایی که انتظار می‌رود یک کارشناس تولید محتوا با آن‌ها آشنا باشد:

  • ورد (Word)

  • اکسل (Excel)

  • پاورپوینت (PowerPoint)

  • وان نوت (OneNote)

آشنایی با حداقل یک سیستم مدیریت محتوا


معمولاً برای نگهداری، مدیریت و انتشار محتواهای خود در فضای وب، به سیستم مدیریت محتوا یا Content Management System نیاز دارید. CMS‌های بسیاری در دنیا وجود دارند که یکی از معروف‌ترین آن‌ها وردپرس (WordPress) است (هسته‌ی اصلی متمم هم بر WordPress بنا شده است)؛ اما دنیای CMS‌ها بسیار بزرگ‌تر است و گزینه‌هایی مثل (Joomla) و (Drupal) را هم شامل می‌شود.

CMS

آشنایی با CMS صرفاً یک بحث تکنیکی نیست؛ بلکه شهود شما را نسبت به محتوا و مدیریت محتوا افزایش می‌دهد و باعث می‌شود درک بهتری از ظرفیت‌ها و محدودیت‌های نشر و مدیریت محتوا داشته باشید.

آشنایی با حداقل دو ابزار گرافیکی


اگر کار شما تولید محتوای گرافیکی و بصری باشد، قاعدتاً باید در نرم‌افزارهایی مانند Photoshop و Illustrator و CorelDraw و … حرفه‌ای باشید. حتی اگر کار تخصصی شما گرافیک نباشد، همچنان لازم است بتوانید در حد مقدماتی کارهای گرافیکی خودتان را سروسامان دهید.

جستجوی حرفه‌ای در وب و شبکه های اجتماعی


از یک کارشناس تولید محتوا انتظار می‌رود بتواند با سرعت و دقت، مطالب موجود در وب و شبکه‌های اجتماعی را جستجو کرده و محتواهای مدنظر خود را پیدا کند. برای مطالعه و تحقیق، بررسی فعالیت رقبا و جستجوی کسانی که مطالب‌تان را کپی می‌کنند، به مهارت جستجو نیازمندید. ضمن اینکه هرچقدر جستجو را بهتر بشناسید، خودتان هم می‌توانید محتواهایی تولید کنید که سریع‌تر و ساده‌تر پیدا شوند.

هشتگ

توانایی تنظیم تقویم محتوا


تقویم محتوا ابزاری برای نظم بخشیدن به کار شما، پیگیری اثربخشی فعالیت‌های قبلی و نیز برنامه‌ریزی برای بازنگری در محتواهای منتشر شده است. استفاده‌ حرفه‌ای از تقویم محتوا، کار تولید محتوا را برای شما از یک مجموعه فعالیت به یک پروژه تبدیل می‌کند و کیفیت و کمیت کارتان را بهبود می‌بخشد.

سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو


واقعیت سخت و چالش‌ برانگیز برای تولیدکننده محتوا این است که محتوایی که موتورهای جستجو آن را پیدا نکنند، با محتوایی که تولید نشده و هنوز در مغز شماست، تفاوت چندانی ندارد؛ بنابراین لازم است که اصول سئو در تولید محتوا رعایت شود.
تولیدکننده محتوا باید از همان ابتدا اصول سئو را رعایت کند و بعد از نشر محتوا هم دائماً برای بهینه‌سازی آن‌وقت بگذارد. در غیر این صورت، هیچ تضمینی وجود ندارد که محتوایی که امروز به‌سادگی در صفحه اول گوگل حضور دارد، ماه دیگر هم همین جایگاه را داشته باشد.

سئو

سئو محتوا چیست و چه تاثیری بر تولید محتوا دارد؟


تولید محتوای سئو شده به این معنا است که نویسنده بتواند جذابیت کافی را در متن خود ایجاد کرده، اطلاعات دقیق و درست ارائه دهد، نباید متن را از جایی کپی کند بلکه به کلمات کلیدی و مورد توجه مخاطب توجه داشته باشد و تلاش کند محتوایی ارائه دهد که موتورهای جست‌وجو آن را ارزشمند بدانند.

نویسنده باید بدانید زمانی که دارد می‌نویسد و محتوا تولید می‌کند، ایده‌های نزدیک به موضوع نگارشش چیست؟ مخاطب چه چیزی را سرچ می‌کند و چه اطلاعاتی را می‌خواهد. در این حالت است که رتبه سایت در موتورهای جست‌وجو بالا می‌رود و نویسنده به‌واسطه کلمات کلیدی که در ذهن مخاطبان گوناگون شکل می‌گیرد، محتوای خود را باکیفیت بالاتری ارائه می‌دهد.
البته باید به این نکته توجه کرد که استفاده بیش‌ازحد از کلمات کلیدی و همچنین قرار دادن کلمات بی‌ربط در یک محتوا می‌تواند به ضرر شما تمام‌ شده و محتوایتان از دید گوگل بی‌کیفیت ارزش‌گذاری شود. پس در درجه اول گام‌های خود را در مسیر ارائه یک محتوای اصیل و باکیفیت بردارید تا ارزش آن چند برابر شود.

سئو

اصول تولید محتوای حرفه ایی برای یک سازمان


بهترین راه برای نشان دادن خدمات و محصولات تولید محتوا است. تمام این فرایند به ایجاد تصویری از برند سازمان (Brand Image) هم کمک می‌کند. تولید محتوا باشگاه مشتریان وفادار برای سازمان‌ها می‌سازد و آن‌ها را در مسیر همدلی با برند همراه می‌کند؛ اما همان‌طور که می‌دانیم تولید محتوا هم مثل اکثر حرفه‌ها اصول خاص خود را دارد که برای تولید یک محتوای حرفه‌ای باید به‌درستی رعایت شود و شما را به یک کارشناسی حرفه‌ای تبدیل کند.

اولین قدم: تهیه استراتژی محتوا


در فرآیند تولید محتوا برای سازمان‌ها، استراتژی محتوا و roadmap آن باید تهیه شود. برای تدوین استراتژی محتوا باید جواب این سؤالات را بدانیم:

  • با تولید محتوا قرار است از کجا به کجا برسیم؟

  • چرا باید محتوا تولید کنیم؟

  • واحدهای اندازه‌گیری تولید محتوا چیست؟

  • تعداد محتوا چقدر باشد؟

  • محتوا را برای چه افراد و جامعه مخاطبی (Audience) بنویسیم؟

  • محتوا را چطور و در چه بستری منتشر کنیم؟

  • چطور از هر محتوا، lead بگیریم و خواننده را به مشتری تبدیل کنیم؟

محتوا

پس در گام اول تدوین استراتژی تولید محتوا برای سازمان، باید هدف از تولید محتوا را تعریف کنید. پیدا کردن هدف تولید محتوا از جواب این سوال می‌آید: چرا باید محتوا تولید کنیم؟
در همین مرحله بعد از مشخص شدن هدف، باید ابزارها و واحدهای اندازه‌گیری آن را مشخص کنیم. واحدهای اندازه‌گیری موفقیت تولید محتوا شامل افزایش ترافیک، ثبت خبرنامه، دانلود اپلیکیشن یا نرخ تبدیل (کانورژن)، به اشتراک‌گذاری مطالب در شبکه‌های اجتماعی یا تعداد دفعات دانلود و دیدن فیلم است.

قدم دوم: تعیین جامعه مخاطب


بعد از تعیین هدف تولید محتوا، باید جامعه مخاطب (Audience) را مشخص کنیم. این کار مستلزم تحقیق و فهم جامعه مخاطب یا پرسونای مشتری است. باید به این نکته توجه کنید که بدون تعیین هدف، شناخت پرسونا کار سختی خواهد بود. پس بعد از پیدا کردن چرایی تولید محتوا، باید این سؤال را بپرسیم که محتوای تولیدی برای چه افرادی است یا چه کسانی این محتوا را باید ببینند، بخوانند یا بشنوند؟!
محتوای مؤثر و ارزشمند، محتوایی نیست که از دلِ لیست موضوعات انتخابی و دلبخواهی سازمان بیرون بیاید. موضوعات محتوا باید برای مخاطب یا پرسونا انتخاب شود. پس بهترین محتوا، آن محتوایی است که پاسخ سؤالات جامعه هدف (target audience) را بدهد و به زبان عامیانه «چیزی به او یاد بده»

هدف

قدم سوم: انتخاب بستر انتشار محتوا و بهینه‌سازی آن


در مرحله سوم باید بستری برای انتشار محتوا را پیدا کنیم که معمولاً وبلاگ یا وب‌سایت است. بعضی از سازمان‌ها دارای وبلاگ هستند اما ممکن است مطالبشان بهینه نباشد. برای همین باید برنامه‌ای برای بهینه‌سازی محتواهای موجود در نظر بگیریم. حال که هدف و پرسونا را مشخص کردیم، به‌راحتی می‌توانیم محتواهای وب‌سایت را بهبود بدهیم.
بعضی دیگر از کسب‌وکارها و سازمان‌ها هم هنوز اول راه ساخت وب‌سایت هستند و ایده‌ای برای سامان‌دهی بخش‌های وبلاگ ندارند. در اینجا هم با در نظر داشتن هدف سازمان، پرسونا و نوع موضوعات، باید کار محتوای ستون یا پایه (Pillar Content) و خوشه‌بندی محتوایی (Cluster Content) را شروع کنیم. پس فرقی ندارد که سازمان از قبل وبلاگی داشته باشد یا نه، درهرصورت ما به ستون‌های محتوا نیاز داریم.

بهینه‌سازی

قدم چهارم: محتوای ستون و خوشه‌ بندی محتوایی


در این مرحله باید محتواها را سامان‌دهی کنیم. محتوای ستون (Pillar Content)، ساختار اصلی یا استخوان‌بندی وب‌سایت یا وبلاگ را مشخص می‌کند. مثلاً اگر وب‌سایتی برای فروش املاک در ترکیه داشته باشید، Pillar Content آن شامل بخش‌های زیر خواهد شد:

  • خواندنی‌ها درباره ترکیه

  • خرید املاک در ترکیه

  • پروژه‌های تحویل داده شده به مشتریان

  • خدمات اقامتی در ترکیه

بعد بر اساس محتوای ستون، بر اساس 3 نوع محتوای کلیدی و اصلی برنامه‌ریزی تولید محتوا را خواهیم داشت:

  1. محتواهای مشارکتی که مخاطبان را وادار به ایجاد مشارکت و صحبت می‌کند.

  2. محتوای همیشه‌سبز: evergreen content یا محتوای همیشه‌سبز از آن دسته محتواهایی هستند که تاریخ انقضا ندارد و همیشه ترافیک ورودی به سایت می‌آورند.

  3. رویدادها، اتفاقات و اخبار: این دسته از محتواها برای وب‌سایت املاک ترکیه شامل انتشار اخبار مهاجرت به ترکیه خواهد شد.

محتوا

در مرحله چهارم تدوین استراتژی محتوا، باید سراغ ایمیل مارکتینگ هم برویم. در جریان انتشار محتوا در وبلاگ، می‌توانیم ایمیل خوانندگان را از طریق عضویت در خبرنامه بگیریم. بعد از آن، می‌توانیم با تدوین برنامه ارسال ایمیل از طریق ابزارهایی مثل mailchimp، convetkit یا mailerlite، مقالات وبلاگ، محصولات یا اطلاعیه‌های سازمان را برای بازدیدکنندگان بفرستیم.

قدم پنجم: طوفان فکری و کیورد ریسرچ


وقت طوفان فکری (brainstorm) و انجام تحقیق کلمات کلیدی (کیورد ریسرچ: keyword research) رسیده است. رَند فیشکین (Rand Fishkin)، مؤسس MOZ می‌گوید که برای کیورد ریسرچ بهترین کار این است: «وقتی به جامعه هدف یا audience فکر می‌کنید، دائماً این سؤال را از خودتان بپرسید که پرسونای شما چه چیزی جستجو می‌کند؟» منظور Rand این است که خودمان را جای مخاطب موردنظر یا پرسونا بگذاریم و مثل او فکر کنیم. پرسونا چه چیزی نیاز دارد و دنبال چه نوع مطالبی است؟ کدام قالب محتوایی (فیلم، اینفوگرافیک، متن یا عکس) برایش جذاب‌تر است؟
وقتی جواب این سؤال‌ها را دادیم، بهتر می‌توانیم تقویم محتوایی را بچینیم و برنامه‌ریزی کنیم. پیشنهاد می‌کنیم برای ساخت تقویم محتوا و تدوین استراتژی محتوا از دوره بازاریابی محتوا منتوریکس استفاده کنید.

کیورد ریسرچ

قدم ششم: استفاده از شبکه‌های اجتماعی


در مرحله شش، باید از شبکه‌های اجتماعی برای معرفی بیشتر محتواهای وبلاگ استفاده کنیم. معمولاً در استراتژی شبکه‌های اجتماعی هم قسمتی برای معرفی یا promote مطالب وبلاگ در نظر گرفته می‌شود. نکته‌ی مهم، نحوه‌ی اعلان محتوای وبلاگ در شبکه‌های اجتماعی است. ما نمی‌توانیم توقع داشته باشیم که افراد روی لینک مقاله در لینکدین، توییتر یا اینستاگرام کلیک کنند. ما باید به آن‌ها این اطمینان را بدهیم که به ما اعتماد کنند، چون ما منبع قابل‌اعتمادی برای آموزش یا یادگیری هستیم.

شبکه‌های اجتماعی

قدم هفتم: تبلیغات کلیکی


در این مرحله با استفاده از تبلیغات کلیکی برای معرفی بیشتر محتوای تولیدشده می‌پردازیم. حالا که محتوای قوی و ارزشمندی داریم که برای مخاطب موردنظرمان تولیدشده است، پس چه‌ بهتر که آن را به افراد بیشتری نشان دهیم. تبلیغات در گوگل، تبلیغات فیسبوک، تبلیغات لینکدین و ... ابزارهای ما برای تبلیغات کلیکی هستند.

تبلیغات کلیکی

انواع تولید محتوا


در بازاریابی محتوا آزاد هستیم تا از انواع محتوا (قالب‌های ارائه محتوا) استفاده کنیم. انتخاب نوع محتوا (Content Type) به بستر انتشار محتوا، پرسونای موردنظر، خلاقیت کارشناس تولید محتوا و نوع محصول و خدمات هم‌بستگی دارد. در زیر به انواع مختلف تولید محتوا اشاره شده است که می توانید برای هدف خود از آن استفاده کنید.

پست‌های متنی وبلاگ

شناخته‌شده‌ترین نوع محتوا در دنیا، پست متنی است. پست‌های متنی در وبلاگ به‌صورت کلی در دو دسته‌ی کوتاه و بلند نوشته می‌شوند. خیلی‌ها فکر می‌کنند که کاربران اینترنتی دنبال خواندن متن‌های طولانی و بلندبالا نیستند، اتفاقاً برعکس این تفکر صادق است. اگر خواننده بداند که مطلبی باوجود طولانی بودنش، ارزشمند و به‌ درد بخور است و نیازهایش را رفع می‌کند یا پاسخ سؤالاتش را دریافت خواهد کرد تا آخرین جمله مطلب را دنبال می‌کند؛ بنابراین محتواهای long-form اگر به‌درستی نوشته شوند، نتیجه‌ خیلی بهتری برای صاحب سایت خواهد داشت. می‌توان گفت محتواهای long-form به افزایش رتبه سایت و سئو سایت کمک زیادی می‌کنند و سئوکارها هم حساب ویژه‌ای روی این نوع محتوا بازکرده‌اند.

وبلاگ

نقطه مقابل محتواهای طولانی، محتوای کوتاه یا short-form است که ازنظر سئویی عملکرد کمتری نسبت به دسته اول دارند. با این‌ حال نباید نسبت به نوشتنشان بی‌توجه بود. معمولاً موضوعات خیلی خاص یا niche را در نوع محتوای کوتاه قرار می‌دهند؛ بنابراین نباید روی این نوع محتوا برای سئوی سایت یا گرفتن بک لینک حساب ویژه‌ای باز کرد.

ویدئو

ویدئو در تولید محتوا و بازاریابی محتوا نقش فوق‌العاده پررنگی دارد. از اینستاگرام گرفته تا لینکدین و توییتر؛ همه برای افزایش مشارکت (Engagement) از ویدئو استفاده می‌کنند. ویدئو اگر به‌درستی ساخته و ارائه شود، بهترین راه برای افزایش آگاهی از برند (Brand Awareness)، تبدیل بازدیدکننده و بیننده به مشتری و درگیر کردن مخاطب است. وب‌سایت Hubspot در تازه‌ترین بررسی‌هایش به این نتیجه رسیده که قرار دادن ویدئو در صفحه فرود (Landing Page) تا 80 درصد نرخ تبدیل را افزایش می‌دهد.

ویدئو

کتاب‌های الکترونیکی (Ebooks)

نوع دیگری از محتواهای طولانی که معمولاً در قالب PDF تولید می‌شوند، کتاب‌های الکترونیکی هستند. هدف از تولید ebooks، آشنایی خوانندگان و مشتریان بالقوه با حوزه تخصصی هر کسب‌وکاری است؛ مثلاً با انتشار کتاب الکترونیکی به‌صورت رایگان، به مخاطبان می‌توان نشان داد که با دانش سئو به‌طور کامل آشنا هستیم. معمولاً وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌های آموزشی در ازای دریافت ایمیل خوانندگان و بازدیدکنندگان صفحه، کتاب‌های الکترونیکی را در اختیارشان قرار می‌دهند. از این طریق، lead هم به دست می‌آورند که برای برنامه‌ریزی ایمیل مارکتینگ هم کارایی دارد.

کتاب‌های الکترونیکی

پادکست (Podcast)

پادکست در دنیای این روزهای ما به‌شدت طرفدار دارد. پادکست‌ها را بیشتر کسانی گوش می‌دهند که وقت خواندن ندارند یا دوست دارند همیشه و در هر حالی اطلاعاتی به مغزشان مخابره کنند. سازندگان پادکست به‌خصوص پادکست‌های ایرانی به‌خوبی متوجه شدند که مخاطبان فارسی‌ زبان دنبال چه نوع اطلاعاتی هستند و تمام تلاششان را برای تولید محتوای پادکست به کار می‌بندند. خیلی از کسب‌وکارها برای معرفی برندشان یا افزایش آگاهی (Brand Awareness) سراغ اسپانسری برنامه‌های پادکست می‌روند.

پادکست

خبرنامه و ایمیل مارکتینگ

فروشگاه‌های اینترنتی، وب‌سایت‌های آموزشی و به‌طورکلی سایت‌هایی که دائماً محصول و محتوا منتشر می‌کنند، باید از ایمیل مارکتینگ برای رساندن محتوایشان به مخاطبان استفاده کنند. افرادی که در خبرنامه‌های وب‌سایت‌ها عضو می‌شوند، تمایلشان را برای خواندن مطالب هفتگی یا ماهانه نشان داده‌اند.

ایمیل مارکتینگ

ایمیل‌های خبرنامه‌ای معمولاً کوتاه، مختصر و ساده تهیه می‌شوند. بااین‌حال بخش مهم قضیه در انتشار این نوع محتوا، تیتر یا عنوان ایمیل است. معمولاً برای انتخاب تیتر مناسب ایمیل مارکتینگ جلسات طوفان فکری برگزار می‌شود و چندین نفر تصمیم می‌گیرند. با انتخاب تیتر جذاب و اغواگر، ایمیل‌های هفتگی سر از سطل آشغال ایمیل کاربران درنمی‌آورند و نخوانده باقی نمی‌مانند.
در ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی، ما قرار نیست با ارسال ایمیل‌های گاه‌وبیگاه و بدون استراتژِی، مخاطبان را آزار دهیم. بلکه می‌خواهیم ارتباطی هدفمند و بر اساس اعتماد ایجاد کنیم.

پست مهمان (Guest Post)

کاربران اینترنتی تمایل دارند که مطالب توسط افراد متخصص و سرشناس نوشته شود. آن‌ها با اعتماد کامل، مقاله کارشناس معروف را می‌خوانند و نسبت به بستری هم که آن را منتشر کرده، احساس خوبی پیدا می‌کنند. انتشار محتوای صوتی یا متنی از طرف نویسنده مهمان، ترفند شناخته‌شده‌ای برای افزایش بازدید و شناخته شدن برند و کسب‌وکارها است.

پست مهمان

اینفوگرافیک (Infographic)

اگر دنبال محتوایی هستید که خواننده آن را در چشم برهم زدنی بخواند و از طرف دیگر لذت بصری هم ببرد، اینفوگرافیک گزینه خوبی خواهد بود. این نوع از محتوا با کمک گرفتن از المان‌های تصویری و به کار بردن اطلاعات شسته‌ رفته و چکیده، تأثیر زیادی روی مخاطب می‌گذارد. اگر وقت محدودی دارید یا اینکه می‌خواهید مقاله‌ی 2 هزار کلمه‌ای وبلاگتان را برای پلتفرمی مثل اینستاگرام منتشر کنید، اینفوگرافیک را انتخاب کنید. به خاطر سهولت در خواندن اینفوگرافیک و ارائه‌ی شفاف اطلاعات، خوانندگان از اینفوگرافیک خوششان می‌آید.

طراحی

نکته قابل‌توجه این است که کاربران اینترنتی تا سه برابر بیشتر تمایل به خواندن اینفوگرافیک دارند تا پیدا کردن محتوای متنی طولانی. اینفوگرافیک بهترین قالب محتوا برای نمایش اطلاعات دقیق و موردی، حقایق جالب، آمار و نمودار است. در حال حاضر چندین ابزار آنلاین مختلف برای ساخت اینفوگرافیک وجود دارد. پس اگر می‌خواهید محتوایتان قابلیت به اشتراک‌گذاری در پلتفرم‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، پینترست، لینکدین یا توییتر را داشته باشد و از طرف دیگر افراد آن را دانلود کنند و برای همدیگر بفرستند، از اینفوگرافیک استفاده کنید.

محتوای How-To

محتواهای پرطرفداری که بیشتر مورد توجه قرارگرفته است، محتواهای موسوم به how to است. این نوع از محتواها برای افرادی نوشته می‌شوند که دنبال رفع مشکل هستند. چطور اینستاگرام را نصب کنم، چطور در مصاحبه کاری اول موفق شوم؟ چطور رزومه بنویسم؟ چطور کارشناس تولید محتوا شوم؟

محتوای How-To

جالب است بدانید که گوگل اعلام کرده محتواهای how to در 15 سال اخیر، 140 درصد افزایش داشته‌اند. برای تولید محتواهای how to باید به پرسونای خود فکر کنید. در نظر بگیرید که پرسونا یا مخاطب شما دنبال چه چیزی است و چه اطلاعاتی می‌خواهد. اگر به‌درستی خودتان را جای او بگذارید، بهترین استفاده را از تولید محتوای how to خواهید برد. برای پیدا کردن ایده‌های محتوایی چگونه/چطور، می‌توان به واحد ارتباط با مشتری سر زد. از کارشناس فروش یا ارتباط مشتری درباره دغدغه‌ها و سؤالات مشتریان پرسید. همچنین از قسمت سؤالات متداول کاربران هم می‌توانید برای نوشتن محتوای چگونه یا چطور استفاده کنید.

پست‌های شبکه‌های اجتماعی

امروزه کسب‌وکارهای متعددی در شبکه‌های اجتماعی شکل‌گرفته است اما حضور این کسب‌وکارها به‌تنهایی کافی نیست. بلکه باید متناسب با اهداف کسب‌وکار، برنامه و تقویم محتوایی برای شبکه اجتماعی موردنظر ساخت. حدود 40 درصد کاربران اینترنتی، قبل از خرید آنلاین محصولات یا استفاده از خدمات کسب‌وکارها، سری به صفحه‌ی آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی می‌زنند. معمولاً کاربران تمایل دارند از کسب‌وکارهایی خرید کنند که در شبکه‌های اجتماعی (به‌خصوص اینستاگرام در ایران) حضور فعالی داشته باشند.

پست‌ شبکه‌ اجتماعی

تجربه مشتری (Case-Study)

نشان دادن تجربه مشتری و قصه‌های موفقیت در وب‌سایت یا سایر بسترهای آنلاین مثل اینستاگرام، نوع دیگری از محتواست که باید جدی گرفته شود. در کسب‌وکارهای B2B، 79 درصد مشتریان ترجیح می‌دهند که به‌جای خواندن محتوای سئویی، تجارب موفق برند را بخوانند و تصمیم بگیرند. خواندن تجربه مشتری (Testimonial) به تصمیم‌گیری مشتری بالقوه کمک ویژه‌ای می‌کند.

تجربه مشتری

برای تولید محتوا بر اساس تجربه مشتری باید زمان بیشتری گذاشت و سراغ مشتری‌های قدیمی رفت. از آن‌ها درباره فرآیند همکاری و چگونگی به ثمر رسیدن نتایج پرسید. از طرف دیگر، باید برای نشان دادن موفقیت، مدارک و اطلاعاتی را باید حاضر کرد. البته این را هم یادتان باشد که همیشه لازم نیست از محتوای طولانی برای این قسمت استفاده کرد. استفاده از ویدئوهای کوتاه یک‌دقیقه‌ای، پاراگراف 3 خطی یا حتی صدای مشتری قبلی هم جزو محتوای تجربه مشتری حساب می‌شود. همه‌چیز به خلاقیت استراتژیست محتوا بستگی دارد که چطور تجربه مشتریان کسب‌وکار را به خوانندگان نشان دهد.

وبینار (سمینار آنلاین)

وبینار (Webinar) هم مثل پادکست از آن نوع محتواهای جدیدی است که حسابی طرفدار پیدا کرده است. وبینارها معمولاً برای کسب‌وکارهای (Business-to-Business)B2B استفاده می‌شدند اما در حال حاضر اشخاص هم می‌توانند برای پرسونال برندینگ (Personal Branding) از آن استفاده کنند. وبینار، از ترکیب دو کلمه وب و سمینار ساخته شده است. در این نوع از سمینار نیازی به حضور فیزیکی نیست، بلکه می‌توان از طریق اینترنت و موبایل یا دسکتاپ در سمینار شرکت کرد.

وبینار

پلتفرم‌های برگزارکننده وبینار موقعیت خوبی را در اختیار صاحبان کسب‌وکار و اشخاص حقیقی قرار داده تا ارتباطی نزدیک‌تر با جامعه هدفشان داشته باشند. معمولاً زمان مفید وبینارها بین 30 تا 45 دقیقه است. افراد شرکت‌کننده ترجیح می‌دهند که محتوای وبینارها پرسش و پاسخی یا آموزش گام‌به‌گام باشد. راه دیگری که می‌توان جامعه مخاطب را به شرکت در وبینار تشویق کرد، دعوت از مهمانی معروف در حوزه‌ی مورد فعالیت است.

محاسبه آنلاین هزینه تولید محتوا


اهمیت تولید محتوا بر هیچ‌کس پوشیده نیست. برای تولید محتوای حرفه‌ای و باکیفیت اولین چیزی که ممکن است به ذهنتان برسد هزینه‌های آن است. عوامل مختلفی در یک محتوای حرفه‌ای دخیل هستند درنتیجه هزینه تولید محتوا به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره کرده ایم.

هزینه

زبان‌ محتوا نویسی


امروزه برای حضور در عرصه‌های مختلف در سطح بین‌الملل نیازمند تولید محتوا در زبان‌های مختلف هستیم؛ یعنی علاوه بر اینکه می‌توان به زبان رسمی کشور تولید محتوا کرد بلکه به زبان‌های مختلف می‌توانیم تولید محتوا کنیم و افراد بیشتری از کشورهای مختلف را به خود جذب کنید. ازآنجایی‌که هر فرد ترجیح می‌دهد یک محتوا را به زبان مادری خود مطالعه کند، بهتر است که به‌جای داشتن محتوای تک‌زبانه، یک محتوای دو یا چندزبانه تولید شود. زبان‌های تولید محتوا در شبکه مترجمین اشراق به زبان‌های پرکاربرد زیر تقسیم می‌شود:

  1. زبان فارسی

  2. زبان انگلیسی

  3. زبان عربی

  4. زبان فرانسوی

نحوه نگارش محتوا


بدون شک هر کاربری که قصد سفارش تولید محتوا دارد نحوه نگارش خاصی را با توجه به هدف و مخاطبین خود در نظر دارد. نحوه نگارش محتوا در شبکه مترجمین اشراق به 4 نوع ترجمه، تألیف و ترجمه، تحقیق و تألیف و بازنویسی تقسیم‌شده است.

  1. ترجمه: در این نوع از تولید محتوا، نویسنده با توجه به موضوع درخواستی کارفرما سایت‌ها و منابع غیرفارسی‌زبان را جستجو کرده و مقاله و متنی متناسب با موضوع انتخاب کرده و آن را به زبان مدنظر ترجمه می‌نماید.

  2. تألیف و ترجمه: در این نوع از تولید محتوا نویسنده بخشی از مطالب را به‌صورت ترجمه و بخش دیگر را با استفاده از منابع مختلف به زبان خود می‌نویسد. درواقع این نوع از محتوا نویسی ترکیبی از تألیف و ترجمه می‌باشد.

  3. تحقیق و تألیف: در این نوع از تولید محتوا درواقع نویسنده با استفاده از منابع مختلف به همراه دانش و تجربه‌های شخصی، محتوا را نگارش می‌کند که درنهایت مطلب خروجی حاصل قلم نویسنده خواهد بود.

  4. بازنویسی: در این نوع از تولید محتوا نویسنده با وفاداری به محتوای اصلی متن و بدون هیچ تغییری در آن، صرفاً مطلب را به‌گونه‌ای دیگر بیان کرده و با تغییر کلمات و نحوه جمله‌بندی، متن را بازنویسی می‌کند.

زمینه تخصصی و زمینه فعالیت محتوا


بدیهی است که تولید محتوا برای تخصص‌ها و زمینه‌های مختلف هرکدام مهارت خاص خود را طلبیده و سبک متفاوتی خواهند داشت. تمام افراد و کسب‌وکارها بخش‌های حرفه‌ای و تخصصی دارند که باید آن‌ها را به کاربران و مخاطبان خود معرفی کنند. به همین دلیل هم عموماً مالکان کسب‌وکارها برای معرفی محصولات خود به‌صورت حرفه‌ای و تخصصی اقدام به تولید محتوای تخصصی می‌کنند. تولید محتوای تخصصی درواقع نوعی تولید محتوا است که بر اساس ویژگی‌ها و موارد خاص یک ایده، کالا و یا خدمات نوشته‌شده است و این محتوا برای عموم افراد کاربرد نداشته و تنها مخاطبان و کاربران خاص خود را شامل می‌شود. در تهیه و تولید این نوع محتوا از کارشناسان خبره و نویسندگانی که سابقه و آشنایی کامل با موضوع موردنظر را داشته باشند استفاده می‌شود.

کیفیت تولید محتوا

کیفیت تولید محتوا می‌تواند دغدغه اساسی یک سایت برای جذب بیشتر کاربران باشد. برای مثال حتی اگر تولید محتوای یک شرکت بالا هم باشد ولی از کیفیت خوبی برخوردار نباشد، هیچ ارزشی نداشته و هیچ کمکی در بهبود تعامل با مخاطبین نخواهد داشت؛ بنابراین تولید محتوای باکیفیت مهم‌ترین موردی است که باید به آن توجه کرد. واضح است کیفیت تولید محتوا هزینه و زمان لازم برای تولید یک محتوای بی‌نقص را افزایش خواهد داد.

زمان‌ لازم برای تحویل تولید محتوا


گاهی اوقات لازم است پروژه تولید محتوای خود را فوری لازم داشته باشید و زمان کمی برای تولید یک محتوای خوب داشته باشید. پس واضح است تحویل در زمان کوتاه هزینه آن را افزایش می‌دهد. در موسسه شبکه مترجمین اشراق، تولید محتوا در سه زمان بندی عادی، فشرده و فشرده پلاس ارائه می‌شود.

تعداد کلمات


روشن است هرچه تعداد کلمات بیشتر باشد زمان و تحقیقات بیشتری برای نوشتن یک محتوای خوب نیاز است. از این‌ رو هزینه تولید محتوا مستقیم وابسته به تعداد کلمات درخواستی می‌باشد.

تعداد محتوا


همانطورکه میدانیم هرچه تعداد محتوای درخواستی بیشتر باشد، تعداد کلمات و تعداد کار افزایش می یابد. از این‌ رو هزینه تولید محتوا کاملا وابسته به تعداد محتوا درخواستی می‌باشد.

توجه: بسته به زمان، نوع سفارش و وضعیت کاربر، تخفیفاتی از قبیل حجمی، کاربری و مناسبتی نیز به سفارشات تولید محتوا تعلق می‌گیرد که در تعیین هزینه تأثیرگذار است. برای این کار هنگام سفارش باید در قسمت کد تخفیفات، کد دریافتی را وارد کنید.

اغلب کاربران می‌خواهند قبل از ثبت سفارش تولید محتوای خود از میزان هزینه و نحوه محاسبه آن اطلاعاتی داشته باشند. برای اطلاع از هزینه سفارش تولید محتوای خود می‌توانید به‌راحتی با واردکردن اطلاعات در جدول زیر به‌صورت رایگان اقدام کنید.

تضمین کیفیت تولید محتوا


تضمین کیفیت، نظارت و ارزیابی منظم و اصولی سبب افزایش کیفیت در فرآیند تولید محتوا می‌شود. تضمین کیفیت کمک می‌کند تا از بروز هرگونه خطا و اشکال احتمالی در هنگام ارائه خدمات به مشتری پیشگیری شود. در تضمین کیفیت اولین تکنیک مورداستفاده، کنترل کیفیت توسط ارائه‌دهنده محصول می‌باشد. سپس سیستم‌های کنترل کیفیت توسط واحدها و کارشناسان ارزیاب مطرح می‌شود. تضمین کیفیت چیزی جز اظهارات مثبت در مورد یک محصول یا خدمات نیست که باعث اطمینان می‌شود. شبکه مترجمین اشراق نیز جهت رضایت کاربران برای تولید محتواهای خود نیز گواهی تضمین کیفیت صادر می کند.

تضمین کیفیت

شبکه مترجمین اشراق برای سهولت انتخاب کاربران، کیفیت محتوا را در 3 پکیج ارائه کرده است که جزئیات هر یک از این پکیج‌ها را در جدول زیر مشاهده می‌فرمایید.

نقره ای

طلایی

طلایی پلاس

ترجمه متن

احتمال 30 درصد خطا در کلمات تخصصی

کاملا تخصصی

کاملا تخصصی + بازخوانی ترجمه

کیفیت متن

سلیس و عمومی

سلیس و تخصصی

سلیس و تخصصی

سئو متن + عکس

عمومی

تخصصی

تخصصی

تعداد عکس به ازای هر 1000 کلمه

1

2

3

پشتیبانی 24/7

رعایت اصول ویراستاری

ارائه پیشنهاد لینک‌دهی داخلی

بازخوانی

ارائه 3 عدد برچسب

ارائه 3 عدد سوال متداول

ارائه تیتر پیشنهادی

خلاصه محتوا

مناسب برای شبکه های اجتماعی

مناسب برای وبلاگ های شخصی

مناسب برای محتواهای آموزشی

مناسب برای وبسایت های عمومی

مناسب برای وب‌سایت‌های تخصصی

مناسب برای تصاحب رتبه اول گوگل

ویژگی‌ بهترین سایت تولید محتوا


همانطورکه می‌دانید سفارش یک پروژه تولید محتوا حرفه‌ای، باید توسط متخصص محتوانویس و سئوکار انجام شود تا یک محتوای مفید و پربازدید داشته باشید. امروزه سایت‌ها و مؤسسات مختلف با همراهی کارشناسان باتجربه و حرفه‌ای تلاش می‌کنند تا بهترین خدمات را در حوزه تولید محتوا در مدت‌زمان کمی به مشتریان خود ارائه دهند که یافتن بهترین آن‌ها برای کاربر سخت و دشوار است. یک موسسه تولید محتوا باید ویژگی‌هایی داشته باشد که با استفاده از این فاکتورها شما بتوانید بهترین سایت تولید محتوا را انتخاب کنید و با خیال آسوده کار تولید محتوا خود را به آن‌ها بسپارید.
از مهم‌ترین ویژگی‌های یک موسسه تولید محتوای خوب می‌توان به میزان استفاده کاربران از آن سایت اشاره کرد؛ یعنی بازدید زیاد کاربران از سایت نشانگر عملکرد خوب آن سایت می‌باشد. علاوه بر این عوامل مؤثر دیگری نیز در برجسته شدن یک سایت تولید محتوا تأثیر می‌گذارد و آن به‌کارگیری افراد ماهر و مجرب درزمینهٔ محتوانویس و سئوکار، ارائه خدمات ویژه مانند پشتیبانی، سرعت بالای سایت و ... ازجمله این موارد می‌باشند. در زیر ویژگی‌های کلی بهترین سایت تولید محتوا عنوان شده است:

5 ستاره

مورد اعتماد بودن سایت و کارشناس تولید محتوا


قبل از آن‌که تولید محتوای خود را به موسسه‌ای بسپارید، بهتر است به بررسی سایت بپردازید. وبلاگ هر سایت یکی از بخش‌های مهم یک موسسه است. درواقع، هر سایت تولید محتوا باید یک وبلاگ تخصصی برای آگاه کردن مشتریان خود داشته باشد تا مشتریان از کیفیت یک تولید محتوا خوب آگاهی یابند. دارا بودن نماد اعتماد الکترونیک یکی از راه‌های اعتماد به سایت است.

محاسبه هزینه تولید محتوا قبل از سفارش


یکی دیگر از مزیت‌هایی که برترین سایت‌های تولید محتوا دارند، مشخص بودن نحوه محاسبه و هزینه تولید محتوا به‌طور صریح و واضح برای مشتریان می‌باشد. در این صورت مشتری یا کارفرما می‌تواند نحوه محاسبه قیمت تولید محتوا خود را به‌طور کامل مشاهده نماید.

تحویل پروژه و مدارک در زمان مشخص


ممکن است فردی نیازمند تولید محتوای خود در سریع‌ترین زمان ممکن باشد، مطمئناً در این حالت زمان اهمیت ویژه‌ای دارد. به همین منظور وجود سایت تولید محتوا معتبر و مورد اعتماد جهت تولید محتوا که بتوانند پروژه مشتری را در موعد مقرر به دست مشتری برساند بسیار مهم و بااهمیت است.

پشتیبانی و ارائه خدمات 24 ساعته


بسیاری از کاربران به دلیل کمبود زمان ناچار می‌شوند به برخی از کارهای خود در روزهای تعطیل و یا در ساعات غیر کاری رسیدگی کنند؛ بنابراین سایت و مرکز تولید محتوا که بتواند به‌طور 24 ساعته و در تمام‌روزهای هفته، حتی روزهای تعطیل پاسخگوی مشتریان خود باشد، می‌تواند بهترین سایت تولید محتوا باشد.

امکان تولید محتوا بصورت فوری


گاهی ممکن است شما تولید محتوا را فوراً لازم داشته باشید. پس زمان تحویل تولید محتوا می‌تواند از مهم‌ترین فاکتورها برای مشتری باشد. از این‌ رو علاوه بر امکان تولید محتوا عادی، زمان‌بندی فشرده برای تولید محتواها که مشتری بتواند با انتخاب آن پروژه خود را در سریع‌ترین زمان ممکن و زودتر از حالت عادی تحویل بگیرد؛ از ویژگی‌های بهترین سایت تولید محتوا است.

مراحل ثبت سفارش تولید محتوا


تولید محتوا یکی از کارآمدترین روش‌های بازاریابی محتوایی است که بر روی رشد جایگاه وب‌سایت شما در موتورهای جستجو کمک شایانی می‌کند. تولید محتوای تخصصی و مرتبط با کسب‌وکار شما می‌تواند بازدیدکنندگان بیشماری را برایتان به ارمغان آورده و سئوی سایت شما را بهبود بخشد. از این‌ رو سایت شبکه مترجمین اشراق به‌گونه‌ای طراحی‌ شده‌ است که کاربران محترم به‌آسانی بتوانند وارد سایت شده و با تکمیل مشخصات، سفارش تولید محتوای خود را ثبت نمایند. با طی مراحل زیر می‌توانید سفارش خود را تکمیل فرمایید.

ورود به سایت و ایجاد حساب کاربری

در اولین مرحله شما باید یک پنل کاربری ایجاد کنید برای این منظور وارد سایت شبکه مترجمین اشراق شوید سپس با انتخاب گزینه ثبت‌نام و واردکردن اطلاعات شخصی یک حساب کاربری برای خود ایجاد کنید.

ایجاد حساب کاربری

انتخاب گزینه سفارش‌ تولید محتوا

پس از ورود به‌حساب کاربری خود برای ایجاد سفارش تولید محتوا باید گزینه سفارش‌های تولید محتوا را کلیک کنید تا صفحه مربوط به خدمات تولید محتوا را مشاهده فرمایید.

تکمیل مشخصات پروژه

با باز شدن صفحه سفارش‌های تولید محتوا تمامی مشخصات محتوایی که کاربر در نظر دارد به‌صورت پیش‌فرض در نظر گرفته‌شده است. شما می‌بایست تمامی بخش‌هایی که تکمیلشان اجباری می‌باشد را پر کرده و بخش‌های اختیاری را در صورت تمایل و کمک بیشتر به نویسنده تکمیل فرمایید.

تکمیل پروژه

پرداخت صورتحساب

پس از تکمیل تمامی مشخصات سفارش، با توجه به آیتم‌های انتخابی شما هزینه نهایی سفارش مشخص‌شده و شما می‌توانید با استفاده از درگاه پرداخت آنلاین و یا واریز به‌حساب و کارت، صورتحساب را پرداخت فرمایید.

بررسی سفارش توسط پشتیبان

پس از پرداخت صورتحساب توسط کاربر، سفارش و مشخصات آن توسط پشتیبان به‌طور کامل بررسی‌شده و در صورت ابهام و یا ناقص بودن اطلاعات، با کاربر تماس حاصل می‌شود.

پشتیبان

ارسال به نویسنده مناسب

پشتیبان پس از اطمینان از کامل بودن مشخصات، سفارش را به نویسنده، ویراستار و یا مترجم مناسب ارسال می‌نماید.

تولید محتوا توسط متخصص

نویسنده، ویراستار و یا مترجم پس از دریافت سفارش پس از مطالعه کامل درخواست مشتری شروع به تولید محتوا کرده و سپس به بازرس مربوطه ارسال می‌کند.

نویسنده

بازرسی محتوا

بازرس محتوا پس از بازبینی کامل محتوای تولیدشده نظرات خود را اعمال کرده و در صورت نیاز به ویرایش، اصلاحات لازم را انجام داده و فایل نهایی را برای پشتیبان سفارش ارسال می‌نماید.

تحویل به کاربر

پشتیبان مربوطه پس از دریافت فایل از جانب بازرس، محتوا را در موعد مقرر و باکیفیت لازم به کاربر تحویل می‌دهد.

تحویل

اشرق

خدمات تولید محتوای شبکه مترجمین اشراق


واضح است که تولید محتوا نیازمند تخصص خاص خود و تسلط بر راهکارهای جذب مخاطب و آشنایی با کسب‌وکارهای مختلف است. شبکه مترجمین اشراق به کمک مترجمین، ویراستاران و نویسندگان ماهر و متخصص آماده خدمت‌رسانی به رونق کسب‌وکار شماست.
همواره به خاطر داشته باشید شغل و زمینه فعالیت شما هر چه که باشد، برای پیشرفت نیاز به معرفی خود با تولید محتوای باکیفیت دارید. شما باید یقین پیدا کنید که پیام شما را همه مخاطبین هدفتان خواهند شنید. این امر تنها با تولید محتوای مداوم و هوشمندانه امکان‌پذیر است. پس‌تولید محتوای خود را به ما بسپارید و آینده کاری خود را تضمین کنید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

1. تولید محتوا چیست؟
2. تولید محتوا توسط چه کسانی انجام می شود؟
3. هزینه تولید محتوا به چه عواملی بستگی دارد؟
4. نحوه ثبت سفارش تولید محتوا چگونه است؟
5. گارانتی تولید محتواها چگونه است؟
6. ایده تولید محتوا را از کجا به دست بیاورم؟
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
بازدیدکننده
مریم
4 هفته پیش
خیلی از خلاقیتتون خوشم اومد ، موفق تر بشید 🍁🏵️🍂
بازدیدکننده
حمید سالمی
1 سال پیش
مطالب ارائه شده کامل وبسیار مفید ،وبطور شایسته دسته بندی وارءه شده ممنون از زحمات شما

نحوه دریافت آنلاین تاییدیه تحصیلی دانش آموزی برای مدارک تحصیلی
نحوه دریافت آنلاین تاییدیه تحصیلی دانش آموزی برای مدارک تحصیلی
دارالترجمه رسمی انگلیسی در همدان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی انگلیسی در همدان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در همدان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در همدان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در همدان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در همدان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی استانبولی در زنجان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی استانبولی در زنجان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی فرانسه در زنجان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی فرانسه در زنجان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در شیراز؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در شیراز؛ فوری و آنلاین
صفر تا صد دریافت سابقه بیمه بارکددار از سایت تامین اجتماعی+عکس
صفر تا صد دریافت سابقه بیمه بارکددار از سایت تامین اجتماعی+عکس
دارالترجمه رسمی فرانسه در اصفهان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی فرانسه در اصفهان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی استانبولی در اصفهان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی استانبولی در اصفهان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در اصفهان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در اصفهان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در بجنورد؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در بجنورد؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در اردبیل؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در اردبیل؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در تهران؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در تهران؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در مشهد؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی آذربایجانی در مشهد؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در اهواز؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در اهواز؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در بیرجند؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در بیرجند؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در اراک؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در اراک؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در اردبیل؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در اردبیل؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در مشهد؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در مشهد؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در تهران؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در تهران؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در تبریز؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در تبریز؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی فرانسه در ارومیه؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی فرانسه در ارومیه؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در بجنورد؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در بجنورد؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی فرانسه در اردبیل؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی فرانسه در اردبیل؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در زنجان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در زنجان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در رشت؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در رشت؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در ساری؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در ساری؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در سمنان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در سمنان؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در شیراز؛ فوری و آنلاین
دارالترجمه رسمی عربی در شیراز؛ فوری و آنلاین