ویرایش متون رشته آب و سازه‌های هیدرولیکی

انتشار 29 شهریور 1399
مطالعه 2 دقیقه

مهندسی آب و سازه‌های هیدرولیکی گرایشی است کاملاً ابتکاری که نظیر آن را فقط می‌توان در کشور هلند یافت؛ چراکه یکی از چالش‌های پیش رو برای دولتمردان هلندی حفظ تمامیت ارضی کشور در مقابل بالا آمدن سطح آب دریا است.

ویرایش متون رشته آب و سازه‌های هیدرولیکی

آشنایی با گرایش مهندسی آب و سازه‌های هیدرولیکی

کارشناسی ارشد آب و سازه‌های هیدرولیکی یکی از گرایش‌های کارشناسی ارشد عمران است که درزمینه تحلیل و طراحی سازه‌هایی که به‌نوعی با آب سروکار داشته و در ساختمان‌های هیدرولیکی به‌کاربرده می‌شوند، فعالیت دارد. درواقع اين گرايش ترکیبی از گرایش‌های سازه و آب می‌باشد. این گرايش همچنین با مباحث مطرح‌شده در هر دو موضوع مهندسی محیط‌زیست و بهداشت نیز ارتباط دارد. البته همان‌طور که عنوان شد، تأکید بیشتر این گرایش بر روی طراحی و محاسبه سازه‌های مرتبط با آب می‌باشد و مطالعات هیدرولوژیکی چندان در حیطه‌ مباحث این گرایش نیست. اگر بخواهیم صادقانه در مورد این گرایش اظهارنظر کنیم، باید بگوییم که مهندسی آب و سازه‌های هیدرولیکی گرایشی است کاملاً ابتکاری که نظیر آن را فقط می‌توان در کشور هلند یافت؛ چراکه یکی از چالش‌های پیش رو برای دولتمردان هلندی حفظ تمامیت ارضی کشور در مقابل بالا آمدن سطح آب دریا است؛ اما ضرورت این گرایش در ایران با توجه به رشد جمعیت و نگرش تازه‌ای که در سال‌های اخیر به استفادۀ بهینه از آب‌های کشور، در جهت تأمین آب آشامیدنی صورت گرفته و نیز تمرکز توجه بر امور مربوط به سدسازی، کاملاً مشهود است و همین موضوع نیاز به وجود متخصصین درزمینه‌های مختلف و نیز در سطوح مختلف صنعتِ آب را پررنگ‌تر می‌سازد.

گرایش سازه‌های هیدرولیکی عبارت‌اند از:

هیدرولیک پیشرفته و طراحی هیدرولیکی سازه‌ها به همراه یکی از دروس روش اجزاء محدود، هیدرودینامیک و یا هیدرولیک محاسباتی و نیز یکی از دروس سدهای خاکی و یا سدهای بتنی همچنین برخی از دروس اختیاری این گرایش عبارت‌اند از: هیدرودینامیک، سدهای خاکی، سدهای بتنی، دینامیک سازه‌ها، اندرکنش آب و سازه، هیدرولوژی پیشرفته، ریاضیات عالی مهندسی، مکانیک محیط‌های پیوسته، هیدرولیک محاسباتی، آب‌های زیرزمینی و ...

زمینۀ فعالیت، آیندۀ شغلی و شرکت‌های عمرانی مرتبط با این گرایش

فارغ‌التحصیلان این دوره می‌توانند با وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مسئول اجرای طرح‌های عمرانی درزمینهٔ آب‌رسانی مانند وزارت نیرو، وزارت کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها همکاری داشته باشند. همچنین همکاری با مهندسین مشاور سدسازی و منابع آب، نظارت بر اجرای پروژه‌های موضوع فعالیت این شرکت‌ها و مشارکت در طراحی سازه‌های هیدرولیکی نظیر سدها، اسکله‌ها، کانال‌های آب‌رسانی و ... از دیگر زمینه‌های کاری فارغ‌التحصیلان این گرایش است. در هر یک از موارد فوق فازهای طراحی سازه‌های هیدرولیکی، اجرا و نظارت بر آن‌ها به‌طور مستقیم زیر نظر مهندسان سازه‌های هیدرولیکی انجام می‌شود که این خود بازار کار مناسبی را برای مهندسان سازه‌های هیدرولیکی فراهم می‌کند. البته فارغ‌التحصیلان سازه‌های هیدرولیکی می‌توانند در شاخه‌های دیگر مانند سازه، آب و سازه‌های دریایی نیز مشغول به کار شوند. از معروف‌ترین مراکز و شرکت‌های مرتبط با اين رشته می‌توان به آب نیرو، مپنا، مهاب قدس، مشانیر، یکم و ... اشاره کرد.

ویرایش متون رشته آب و سازه هیدرولیکی

در ویرایش متون تخصصی ویراستار عبارات و کلمات ناموفق را اصلاح می‌کند، ساختار منطقی به کار می‌بخشد، استدلال‌های قانع‌کننده‌تری می‌افزاید، هرگونه علائم که باعث به وجود آمدن سردرگمی خواننده می‌شود را از بین ببرد. ظرافت‌های سبک و هجا نویسنده را حفظ می‌کند، برای هرگونه تغییر در متن باید ویراستار و نویسنده موافقت کنند. هر اصلاحی که توسط ویراستار اعمال می‌شود باید ازنظر علمی و منطقی توجیه شود تا تضادها را از بین ببرد. در برخی موارد، ویراستار باید مجموعه شواهد موجود در متن را بررسی كند و آن را تقویت كند. شواهد باید قابل‌اعتماد، اثبات‌شده و بدون شک باشد. نکات اصلی در متن باید بدون شکست ثابت شود.

ویرایش متون رشته آب و سازه هیدرولیکی در شبکه مترجمین اشراق

شبکه مترجمین اشراق با در اختیار داشتن کادری مجرب و حرفه‌ای جهت ویرایش تخصصی متون و مقالات آماده ارائه خدمات به کلیه اساتید، فرهیختگان و دانشجویان می‌باشد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری