ویرایش متون رشته علوم کامپیوتر

انتشار 23 شهریور 1399
مطالعه 3 دقیقه

ویراستاری علوم کامپیوتر به منظور تصحیح، نظم‌بخشی، یکپارچه‌سازی و بسیاری از تغییرات دیگر به منظور تبدیل متن به یک متن روان، منسجم، صحیح، دقیق و یکپارچه صورت می‌گیرد. ضروری است که ویراستاری رشته علوم کامپیوتر بطور تخصصی انجام شود.

ویرایش متون رشته علوم کامپیوتر

علوم کامپیوتر

علوم کامپیوتر، مطالعه کامپیوتر و محاسبات ازجمله مبانی نظری و الگوریتمی، سخت‌افزار و نرم‌افزار آن‌ها و کاربردهای آن‌ها برای پردازش اطلاعات است. رشته علوم کامپیوتر شامل مطالعه الگوریتم‌ها و ساختار داده‌ها، طراحی کامپیوتر و شبکه، مدل‌سازی داده‌ها و فرآیندهای اطلاعاتی و هوش مصنوعی است. علوم کامپیوتر برخی از مبانی آن را از ریاضیات و مهندسی استخراج می‌کنند و بنابراین تکنیک‌هایی را از زمینه‌هایی مانند نظریه صف، احتمال و آمار و طراحی مدار الکترونیکی در خود گنجانده اند. علم کامپیوتر همچنین از آزمایش فرضیه در حین مفهوم‌سازی، طراحی، اندازه‌گیری و پالایش الگوریتم‌های جدید، ساختارهای اطلاعاتی و معماری‌های کامپیوتر استفاده می‌کند. علوم کامپیوتر به‌عنوان بخشی از یک خانواده از پنج رشته جداگانه درعین‌حال به‌هم‌پیوسته در نظر گرفته می‌شود: مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر، سیستم‌های اطلاعاتی، فناوری اطلاعات و مهندسی نرم‌افزار. این خانواده درمجموع به‌عنوان رشته محاسبات شناخته‌شده‌اند. این پنج رشته به این معناست که محاسبات هدف مطالعه آن‌ها است.

زیر مجموعه‌های اصلی علوم کامپیوتر

شامل مطالعه سنتی معماری کامپیوتر، زبان‌های برنامه‌نویسی و توسعه نرم‌افزار است. بااین‌حال، آن‌ها همچنین شامل علوم محاسباتی (استفاده از تکنیک‌های الگوریتمی برای مدل‌سازی داده‌های علمی)، گرافیک و تجسم، تعامل انسان با کامپیوتر، پایگاه داده و سیستم‌های اطلاعاتی، شبکه‌ها و موضوعات اجتماعی و حرفه‌ای است که منحصربه‌فرد در عمل دانش کامپیوتر است. همان‌طور که مشهود است، برخی از این زیرشاخه‌ها در فعالیت‌های خود با سایر زمینه‌های مدرن مانند بیوانفورماتیک و شیمی محاسباتی با یکدیگر همپوشانی دارند. این همپوشانی‌ها نتیجه تمایل دانشمندان کامپیوتر به تشخیص و اقدام به بسیاری از اتصالات بین‌رشته‌ای آن‌ها است.

توسعه علوم کامپیوتر

علوم کامپیوتر در اوایل دهه 1960 به‌عنوان یک‌رشته مستقل شکل گرفت. اگرچه کامپیوتر دیجیتالی-الکترونیکی که هدف مطالعه آن است حدود دو دهه قبل اختراع شد. ریشه‌های علوم کامپیوتر در درجه اول در زمینه‌های مرتبط با ریاضیات، مهندسی برق، فیزیک و سیستم‌های اطلاعات مدیریت قرار دارد. ریاضیات منشأ دو مفهوم اصلی در توسعه کامپیوتر است. تمام اطلاعات را می‌توان به‌عنوان توالی صفرها و یک‌ها و مفهوم انتزاعی یک «برنامه ذخیره‌شده» بیان کرد. در سیستم اعداد باینری، اعداد با دنباله‌ای از ارقام باینری 0 و 1 به همان روشی نمایش داده می‌شوند که اعداد در سیستم اعشاری آشنا با استفاده از ارقام 0 تا 9 نشان داده می‌شوند. هدف بلندمدت تحقیقات علوم رایانه‌ای ایجاد ماشین‌های محاسباتی و دستگاه‌های روباتیک است که می‌توانند وظایفی را انجام دهند که به‌طورمعمول به‌عنوان نیاز به هوش انسانی انجام می‌شود. چنین کارهایی شامل حرکت، دیدن، شنیدن، صحبت کردن، درک زبان طبیعی، تفکر و حتی نمایش احساسات انسانی است. رشته علوم رایانه سیستم‌های هوشمند، در ابتدا با عنوان هوش مصنوعی (AI) شناخته می‌شود، درواقع اولین کامپیوترهایا لکترونیکی را در دهه 1940 پیش‌بینی می‌کند، اگرچه اصطلاح هوش مصنوعی تا سال 1956 ابداع نشده است.

رشته علوم کامپیوتر به 15 رشته مجزا زیر تبدیل‌شده است:

  • الگوریتم‌ها و پیچیدگی‌ها

  • معماری و سازمان‌دهی

  • علم محاسباتی

  • گرافیک و محاسبات بصری

  • تعامل انسان و کامپیوتر

  • مدیریت اطلاعات

  • سیستم‌های هوشمند

  • شبکه و ارتباطات

  • سیستم‌های عامل

  • محاسبات موازی و توزیع‌شده

  • توسعه مبتنی بر بسترهای نرم‌افزاری

  • زبان‌های برنامه‌نویسی

  • تضمین امنیت و اطلاعات

  • مهندسی نرم‌افزار

  • موضوعات اجتماعی و حرفه‌ای

علوم رایانه ریشه‌های قوی ریاضی و مهندسی دارند. برنامه‌های لیسانس، کارشناسی ارشد و دکتری علوم کامپیوتر به‌طورمعمول توسط مؤسسات دانشگاهی بعد از کنکور ارائه می‌شوند. به‌عنوان‌مثال، تمام رشته‌های علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد باید ریاضیات گسسته (منطق، ترکیب و نظریه نمودار ابتدایی) را شامل شوند. بسیاری از برنامه‌ها همچنین دانشجویان را ملزم به اتمام دوره‌های مربوط به‌حساب، آمار، آنالیز عددی، فیزیک و اصول مهندسی در اوایل تحصیل می‌کنند.

ویرایش متون رشته علوم کامپیوتر

ویراستاری علوم کامپیوتر به منظور تصحیح، نظم‌بخشی، یکپارچه‌سازی و بسیاری از تغییرات دیگر به منظور تبدیل متن به یک متن روان، منسجم، صحیح، دقیق و یکپارچه صورت می‌گیرد. ضروری است که ویراستاری رشته علوم کامپیوتر بطور تخصصی انجام شود زیرا این رشته، یک رشته آموزشی علمی می باشد.

ویرایش متون رشته علوم کامپیوتردر شبکه مترجمین اشراق

شبکه مترجمین اشراق به‌منظور ارتقای دانش شما در مقاصدآموزشی برای ویرایش تخصصی متون و مقالات رشته علوم کامپیوتر می‌خواهد گام مؤثری بردارد. به همین دلیل برای ویرایش متون تخصصی ویراستاران کارآزموده و توانمندی آماده ارائه خدمات تخصصی ویرایش می‌باشند.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری