ترجمه مقالات فوق تخصص جراحی قلب

انتشار 15 شهریور 1399
مطالعه 3 دقیقه

درنتیجه انسداد جریان خون به‌سوی قلب که به آن بیماری کرونری میگویند ایجاد می‌شود. این مشکل می‌تواند توسط عمل جراحی قلب باز یا به‌اصطلاح بای پس قلبی درمان شود. در حین عمل جراحی قلب باز، یک رگ سالم از یک بخش دیگر بدن برداشته‌شده و به‌جای رگ مسدود شده قلبی پیوند می‌شود

ترجمه مقالات فوق تخصص جراحی قلب

قلب

قلب یک عضو عضلانی است که خون را از طریق رگ خونی به سایر قسمت‌های بدن پمپاژ می‌کند و شامل چهار حفره است دو حفره از آن (یک دهلیز و یک بطن) به‌طور جداگانه به‌وسیلۀ سوراخی به یکدیگر مربوط‌اند. وقتی خون از دهلیز (حفرۀ بالایی) به بطن (حفرۀ زیرین) وارد می‌شود دیگر نمی‌تواند به دهلیز برگردد و دریچه‌ها مانع برگشت خون خواهند شد. وقتی یکی از سوراخ‌های قلب تنگ شد درنتیجه خون به مقدار کافی از دهلیز وارد بطن نمی‌شود و باعث بروز مشکلات قلبی می‌شود.

جراحی قلب

درنتیجه انسداد جریان خون به‌سوی قلب که به آن بیماری کرونری میگویند ایجاد می‌شود. این مشکل می‌تواند توسط عمل جراحی قلب باز یا به‌اصطلاح بای پس قلبی درمان شود. در حین عمل جراحی قلب باز، یک رگ سالم از یک بخش دیگر بدن برداشته‌شده و به‌جای رگ مسدود شده قلبی پیوند می‌شود؛ بنابراین، رگ سالم پیوند شده می‌تواند خون را به‌درستی عبور دهد و درنتیجه خون تازه پر اکسیژن به عضلات قلب می‌رسد. ازجمله بیماری‌های قلبی شامل دریچه قلب، نقص‌های مادرزادی قلب، عروق کرونر، نارسایی قلبی، سکته قلبی، آریتمی قلبی و کاردیومیوپاتی می‌باشد.

در بیماری کرونری قلبی

سرخرگ‌های تاجی تنگ و باریک می‌شوند و عضلات قلب از رسیدن خون و اکسیژن کافی محروم می‌گردند.

در این صورت ممکن است در حالت استراحت مشکلی پیش نیاید، اما وقتی‌که قلب مجبور باشد فعالیتی انجام دهد سرخرگ‌های کرونری نمی‌توانند بر اساس نیاز اکسیژن این عضلات، به آن‌ها خون و اکسیژن برسانند و درنتیجه شخص دچار درد سینه و آنژین قلبی می‌گردد. در چنین مواقعی اگر فرد کمی استراحت کند، درد معمولاً از بین می‌رود

بیماری نارسایی قلبی

زمانی رخ می‌دهد که قلب قادر به پمپاژ کافی نیست و نمی‌تواند جریان خون کافی را به اعضای بدن برساند. علائم و نشانه‌های این بیماری مواردی از قبیل تنگی نفس، خستگی مفرط و ورم ساق پا است. در حالت پیشرفته، اگر یک سرخرگ تاجی به علت مسدود شدن آن توسط یک لخته خون، به‌طور کامل جلوی خون‌رسانی‌اش گرفته شود، قسمتی از عضله قلب که دیگر خون به آن نمی‌رسد، خواهد مرد و این به معنی سکته قلبی می‌باشد

آریتمی قلبی

به معنی غیرطبیعی بودن ریتم قلب است. ریتم طبیعی قلب از گره سینوسی آغازشده و پس از انتقال به گره دهلیزی-بطنی در بطن‌ها انتشار می‌یابد.آریتمی چهار نوع می‌باشد:

  • آریتمی تاکی کاردی یا سریع

(بیش از ۱۰۰ ضربان در دقیقه می‌باشد).

  • آریتمی برادی کاردی یا آهسته

(آهسته‌تر از ۶۰ ضربان در دقیقه) اختلال عملکرد گره سینوس، ضربان قلب آهسته به دلیل گره SA غیر طبیعی و بلوک قلبی از انواع برادی آریتمی هستند.

  • آریتمی فوق بطنی

(نوعی از آریتمی که در دهلیزها(اتاقک‌های فوقانی قلب) شروع می‌شود).

  • آریتمی بطنی

(این آریتمی از بطن‌ها (اتاقک‌های تحتانی قلب) شروع می‌شود).

کاردیومیوپاتی

بیماری ماهیچه قلب که از بیماری‌های عضله قلب است که در اثر آن‌ها قلب نمی‌تواند جریان خون کافی را برای اعضای بدن فراهم سازد و فرد دچار نارسایی قلبی می‌شود که اغلب با آریتمی همراه است. کاردیومیوپاتی به سه دسته تقسیم می‌شود، کاردیومیوپاتی گشادشده که شایع‌ترین شکل کاردیومیوپاتی است، کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک یا رشد دیواره و ضخیم‌شدن عضله قلب و نیز کاردیومیوپاتی محدودکننده (کاهش انعطاف‌پذیری عضلات قلب) می‌باشد.

ترجمه مقالات فوق تخصص جراحی قلب

ترجمه ارتباط معنا از یک‌زبان (منبع) به زبان دیگر (هدف) است. ترجمه به اطلاعات مکتوب اشاره دارد پس از ظهور ادبیات مکتوب ترجمه توسط انسان، قرن‌ها آغازشده است. ترجمه عمومی به ترجمه متون غیرتخصصی اشاره دارد که هیچ‌گونه مشکل اصطلاحات یا فنی ندارند. زبان مورداستفاده نیز باید واضح و طبیعی و بدون اصطلاحات فنی باشد؛ اما متن‌های تخصصی دارای اصطلاحات زیادی می‌باشند.امروزه ترجمه‌های فنی یکی از رایج‌ترین ترجمه‌های تخصصی میباشد. متون فنی باید بطور تخصصی ترجمه‌شوند. در ترجمه تخصصی مواردی از قبیل ترجمه ساختار زبان، ترجمه اصطلاحات، ترجمه کلمات مرکب، نام های موجود در ترجمه، افعال دوکلمه‌ای، معانی متعدد در ترجمه باید به‌طور دقیق بررسی و ترجمه شود.

ترجمه مقالات فوق تخصص جراحی قلب در شبکه مترجمین اشراق

ترجمه تخصصی رشته های پزشکی نیازمند دانش پزشکی به روز در زمینه ترجمه مقاله رشته پزشکی می باشد. شبکه مترجمین اشراق با گرد اوری افراد تحصیل کرده در زمینه رشته های پزشکی آماده ارائه خدمات ترجمه تخصصی در زمینه هرنوع متون پزشکی، مقالات پزشکی، پژوهشی می‌باشد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری