فتوشیمی مکانیسم اساسی کلیه فوتوبیولوژی است. هنگامیکه یک مولکول یک فوتون نور را جذب میکند، ساختار الکترونیکی آن تغییر میکند و با مولکولهای دیگر واکنش متفاوتی نشان میدهد. انرژیای که از نور جذب میشود میتواند منجر به تغییرات فتوشیمیایی در مولکول جاذب یا در یک مولکول مجاور شود.
فتوشیمی شاخه شیمی است که به اثرات شیمیایی نور توجه دارد. بهطورکلی، این اصطلاح برای توصیف یک واکنش شیمیایی ناشی از جذب ماوراء، نور مرئی یا اشعه مادونقرمز بکار میرود. در طبیعت، فتوشیمی از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا اساس فتوسنتز، بینایی و تشکیل ویتامین D با نور خورشید است. واکنشهای فتوشیمیایی متفاوت از واکنشهای ناشی از دما هستند. مسیرهای فتوشیمیایی بهواسطه های پرانرژی که قادر به تولید حرارتی نیستند، دسترسی پیدا میکنند و از این طریق بر موانع فعالسازی بزرگ در یک دوره زمانی کوتاه غلبه میکنند و باعث میشوند واکنشهای غیرقابل دسترسی توسط فرآیندهای حرارتی غیرقابل دسترسی باشد. فتوشیمی نیز مخرب است، همانطور که با تجزیه نوری پلاستیک نشان دادهشده است.
فتوشیمی مکانیسم اساسی کلیه فوتوبیولوژی است. هنگامیکه یک مولکول یک فوتون نور را جذب میکند، ساختار الکترونیکی آن تغییر میکند و با مولکولهای دیگر واکنش متفاوتی نشان میدهد. انرژیای که از نور جذب میشود میتواند منجر به تغییرات فتوشیمیایی در مولکول جاذب یا در یک مولکول مجاور (بهعنوانمثال، نور حساسیتزایی) شود. این انرژی همچنین میتواند بهعنوان گرما یا بهعنوان نور کم انرژی، یعنی فلورسانس یا فسفرسنس داده شود تا این مولکول به حالت زمینی برگردد. هر نوع مولکول ترجیح متفاوتی دارد که برای خلاص شدن از انرژی فوتون جذبشده، از کدامیک از این مکانیسمهای مختلف استفاده میکند، بهعنوانمثال برخی از فلورسانس را بر شیمی ترجیح میدهند.
برای ایجاد فتوشیمی باید نور جذب شود. اینیک مفهوم ساده است، اما این پایه و اساس برای انجام صحیح آزمایشهای فتوشیمیایی و فتوبیولوژیکی است. اگر نور طولموج خاصی توسط یک سیستم جذب نشود، هیچ فتوشیمی رخ نخواهد داد و هیچ اثر فوتوبیولوژیکی مشاهده نخواهد شد، مهم نیست که چه مدت فرد با آن طولموج نور تابش میکند.
برای هر فوتون نور جذبشده توسط یک سیستم شیمیایی، فقط یک مولکول برای واکنش فتوشیمیایی فعال میشود. این قانون برای شدت نور معمولی صادق است، بااینحال، با لیزرهای پرقدرت، واکنشهای دو فوتونی میتواند رخ دهد، یعنی مولکول به حالت انرژی بالاتر از تولیدشده توسط جذب تک فوتونی تولید میشود.
دانشجویان و محققانی که مقالههای علمی نگارش میکنند، اطلاع دقیقی از اصول ویراستاری ندارند و نمیتوانند متون علمی و تخصصی خود ازنظر دستوری، اصلاح املا، دستور زبان، نگارشی و قوام سبک، خوانایی و گردش مطالب تخصصی و ...ویرایش کنند زیرا متون فتوشیمی از قانون خاص ویراستاری تخصصی پیروی میکند.
شبکه مترجمین اشراق با گرداوری کادر مجرب ویراستاری درزمینه ویرایش و بازخوانی مقالات علمی و تخصصی برای ثبت سفارش ویراستاری فراهم آورده است چراکه کارشناسان ویراستار در شبکه مترجمین اشراق همه متون دانشگاهی و علمی را باکیفیت عالی ویرایش می کند و درنهایت متنی تخصصی و روان را به مشتریان خود ارائه میدهند.