همه چیز درباره تبلیغات صوتی

تبلیغات صوتی تبلیغ به واسطه‌ی صوت و تولید محتوای صوتی است که از طریق پلتفورم‌های مختلف به گوش شنونده رسانده می‌شود. در این محتوا قصد داریم شما را با تولید محتوای تبلیغات صوتی و کاربرد آن‌ها آشنا کنیم.
همه چیز درباره تبلیغات صوتی

تبلیغات و انواع آن


برندها معمولاً هنگام انتخاب بهترین رسانه تبلیغاتی ممکن برای تبلیغ محصول یا خدمات خود دچار مشکل می‌شوند. وقتی مدیران و تولیدکنندگان محصولات مختلف کمپین بازاریابی خود را شروع می‌کنند، با گزینه‌های تبلیغاتی بسیار زیادی روبرو می‌شوند که آن‌ها را دچار سردرگمی می‌کند. 2 دسته تبلیغات وجود دارد که می‌تواند به صاحبان کسب‌وکار کمک کند تا بسته به محصول خود و نیاز مشتریان، بفهمند که کدام‌یک می‌تواند کلید موفقیت بازاریابی آن‌ها باشد. این 2 دسته تبلیغات شامل تبلیغات آنلاین و آفلاین هستند که هرکدام زیرگروه‌های مختلفی را شامل می‌شوند. تبلیغات آنلاین شامل درج تبلیغات در سایت‌های اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی، نرم افزار کاربردی و جستجوگرهای اینترنتی هستند که برای دیدن شدن لازم است تا بینندگان به شبکه‌های اینترنتی متصل باشند. تبلیغات آفلاین نی تلویزیونی و رادیویی، تبلیغات ارسال شده از طریق پیامک و تبلیغات درج‌شده در مجلات و روزنامه‌ها را شامل می‌شوند که این گروه برای دیده‌ شدن توسط مخاطبان نیاز به اینترنت ندارند و به راحتی در دید همگان قرار می‌گیرند. هرکدام از این روش‌های تبلیغاتی می‌تواند مزایای بسیاری را برای صاحبان کسب‌وکار به ارمغان بیاورد.

marketing

تبلیغات آفلاین


این سبک از تبلیغات از سال‌ها پیش مرسوم بوده و امروزه نیز از آن استفاده می‌شود. بیلبوردهای بزرگ تبلیغاتی در خیابان‌ها و اتوبان‌ها، روزنامه‌ها و مجلات مختلف در قفسه‌ها و دکه‌های روزنامه‌فروشی به دلیل دسترسی آسان و به دلیل اینکه در معرض دید افراد بیشتری هستند، همیشه جزء موارد انتخابی تبلیغات برای صاحبان کسب‌وکار بوده و هست. در مقابل، تبلیغات و آگهی‌های تلویزیونی که جزء تبلیغات نمایشی محسوب می‌شوند برای مخاطبان جذابیت بیشتری داشته و در مقایسه با مورد قبلی امروزه بیشترین تقاضا را برای تبلیغات محصولات و کسب‌وکارها دارند. پیامک‌ها نیز گروه دیگری از تبلیغات آفلاین محسوب می‌شوند که با ورود گوشی‌های موبایل به بازار وارد عرصه شدند و بیشتر برای ارسال پیام‌هایی مثل دعوت برای شرکت در یک گردهمایی، تبلیغات مؤسسات و آموزشگاه‌ها و امثال این‌ها بکار می‌رود که معمولاً در مقایسه با موارد قبلی جذابیت زیادی برای مخاطبان ندارد و در بیشتر موارد توجه زیادی از سوی دریافت‌کنندگان این گروه از پیام‌های تبلیغاتی به آن‌ها نمی‌شود.

ONLINE COSIDERING

تبلیغات آنلاین


این سبک از تبلیغات شامل درج تبلیغات در سایت‌های اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی، نرم افزار کاربردی و جستجوگرهای اینترنتی است. در عصر مدرن که دسترسی افراد به اینترنت و رسانه‌های اجتماعی به‌راحتی صورت می‌گیرد، تبلیغات مسیر جدیدی را برای دیده شدن توسط مخاطبان انتخاب کرده‌اند. رسانه‌های اجتماعی به دلیل محبوبیت بالایی که در میان مخاطبان پیدا کرده است یکی از بهترین کانال‌های تبلیغاتی آنلاین محسوب می‌شود. به‌طور میانگین هر فرد روزانه 2 تا 3 ساعت از وقت خود را در فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی سپری می‌کند. ازاین‌رو یکی از بهترین راه‌های دیده شدن تبلیغات درج آن‌ها در رسانه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، یوتیوب، فیس‌بوک، لینکدین و... است.

تبلیغات مولتی‌مدیا یا چندرسانه‌ای


تبلیغات چندرسانه‌ای فرآیندی است که طی آن یک شرکت یک کمپین تبلیغاتی برای محصولات یا خدمات خود را در چندین رسانه (آنلاین و آفلاین) ارائه می‌دهد. یک شرکت با استفاده از رسانه‌های متعددی که در اختیار دارد، می‌تواند به‌طور مؤثر به همه مخاطبان هدف خود دسترسی پیدا کند. ازآنجایی‌که تبلیغات مولتی‌مدیا می‌تواند فرآیندی پرهزینه باشد، بنابراین بایستی با ایده حفظ یک پیام ثابت در تمام قالب‌ها اجرا شود تا در معرض قرار گرفتن برند یک شرکت به حداکثر برسد. در عصر مدرن، تقریباً غیرممکن است که یک شرکت بدون تکنیک‌های تبلیغاتی در هر چیزی به جز متوسط‌ترین سطوح با شرکت‌های دیگر رقابت کند. اکثر مردم در جامعه مدرن از اشکال مختلف رسانه اشباع شده‌اند و شرکتی که بتواند از همه این راه‌های بالقوه استفاده کند، احتمالاً بهتر از شرکتی که در این امر ناموفق است، به مشتریان خود دسترسی پیدا می‌کند.

moltimedia

MULTIMEDIA

با استفاده از تبلیغات چندرسانه‌ای، یک شرکت می‌تواند پیام خود را عملاً در هر گوشه از جهان با چند حرکت گسترده پخش کند. به‌عنوان نمونه‌ای از تبلیغات چندرسانه‌ای، شرکت خودروسازی را تصور کنید که در حال راه‌اندازی یک تبلیغ جدید است که قیمت‌های فروش پایینی را در یک ماه خاص ارائه می‌دهد. شرکت خودروسازی بسته به اندازه و وسعت شرکت می‌تواند با تبلیغات تلویزیونی ملی شروع به کار کند و آن تبلیغات را با تبلیغات رادیویی برجسته کند. آگهی‌های روزنامه و مجلات نیز می‌توانند آن را تبلیغ کنند و وب‌سایت شرکت نیز می‌تواند اطلاعات فروش را در صفحه اصلی به همراه جزئیات بیشتر در پیوندهای خاص نشان دهد.

تبلیغات صوتی چیست؟


تبلیغات صوتی تقریباً یک قرن است که شنوندگان را مجذوب خود کرده است. در آگوست 1922، WEAF شهر نیویورک اولین آگهی رادیویی را پخش کرد: یک آگهی تبلیغاتی 15 دقیقه‌ای برای آپارتمان‌های جدید در جکسون هایتس. تقریباً صد سال بعد، تبلیغات صوتی به یکی از قدرتمندترین کانال‌های بازاریابی موجود در دنیا تبدیل شد. وجود پلتفرم‌های پخش صوت متعدد، دستگاه‌های تلفن همراه و قالب‌های محتوا، مردم می‌توانند به هر نوع محتوای صوتی که می‌خواهند، در هر زمان و مکانی، گوش دهند و تبلیغ‌کنندگان می‌توانند مستقیماً با پیام‌های قدرتمند خود، از این طریق پیام تبلیغات صوتی خود را به گوش مخاطبان برسانند. برای تولید محتوای صوتی فقط کافی‌ست ابزار و منابع مناسب آن را داشت.

تبلیغات صوتی

audio marketing

همان‌طور که گفته شد، تبلیغات صوتی تبلیغ به‌واسطه‌ی صوت و تولید محتوای صوتی است که از طریق پلتفرم‌های مختلف به گوش شنونده رسانده می‌شود. تبلیغات صوتی که گاها با عنوان بازاریابی صوتی نیز گفته می‌شود، از تبلیغات رادیویی برگرفته شده است که به‌واسطه آن مخاطب یا شنونده با یک محصول یا برند تازه تولیدشده و حتی مکان‌های جدید تازه تأسیس‌شده آشنا می‌شود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ورود پلتفرم‌ها و اپلیکیشن‌های شنیداری جدید به بازار، مدیران و صاحبان کسب‌وکار با بکارگیری استراتژی‌های جدید و درعین‌حال مفید سعی در تولید محتوای تبلیغاتی صوتی مطابق با سلیقه مشتری و نیازهای آن‌ها دارند تا بتوانند مشتری بیشتری جذب کرده و فروش محصولات خود را افزایش دهند.

تبلیغات صوتی چه کاربردهایی دارد؟


تبلیغات صوتی صرفاً تبلیغات نیست و می‌تواند در خدمات روابط عمومی نیز اثربخشی فوق‌العاده‌ای داشته باشد. مثلاً در اطلاع‌رسانی در خصوص یک موضوع خاص، ارسال پیام‌های تبریک و تسلیت، دعوت برای شرکت در یک مراسم یا گردهمایی و موارد دیگر.

تبریک مناسبت‌های خاص


یکی از شیوه‌هایی که بسیاری از مدیران و صاحبان کسب‌وکار برای تأثیرگذاری بیشتر در ذهن عموم مخاطبان انجام می‌دهند، ارسال پیام‌های تبریک در مناسبت‌های خاص مثل عید نوروز، اعیاد شعبانیه و مناسبت‌های دیگر مثل روز مادر، روز معلم و ... است. این روش تبلیغات صوتی از دید روانشناسی رسانه می‌تواند تأثیرگذاری بیشتر در مقایسه با روش‌های دیگر باشد. مثلاً یک تولیدکننده عطر زنانه برای معرفی برند خود و افزایش فروش خود می‌تواند یک پیام صوتی تبلیغاتی با محتوای تخفیف به مناسبت روز مادر برای مشتریان خود ارسال نماید.

Congratulations on the occasion

Voice notification

اطلاع‌رسانی در خصوص یک موضوع خاص


یکی دیگر از کاربردهایی که تبلیغات صوتی می‌تواند داشته باشد، ارسال پیام صوتی از سوی تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان محصولات و خدمات مختلف برای پیگیری رضایت مشتریان خود و یا ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات ارائه ‌شده است. این کار باعث می‌شود تا مخاطب و دریافت‌کننده آن محصول یا خدمات در ذهن خود این تصور را داشته باشد که این شرکت یا تولیدکننده احساس مسئولیت نسبت به محصولات خود دارد و در نتیجه یک حس اعتماد در فرد نسبت به آن ایجاد می‌کند. نتیجه این کار داشتن مشتریان دائمی و وفادار خواهد بود.

دعوت برای شرکت در یک مراسم یا گردهمایی


اگر چرخی در شهر خود بزنید حتماً با تعداد کثیری از مراکز خرید و مؤسسات آموزشی و خدمات مختلف مواجه خواهید شد که هرکدام از آن‌ها مشتریان خاص خود را دارند. وقتی یک خدمات جدید مشابه آن‌ها وارد میدان رقابت می‌شود، بایستی در ابتدای کار سعی نماید به طرق مختلف، برند خود را معرفی کند تا بتواند در رقابت با صنف‌های مشابه خود مشتریان بیشتری را جلب نماید. مجموعه‌ای که نتواند در این امر موفق باشد دیر یا زود از صحنه رقابت بازار حذف خواهد شد. ارسال پیام تبلیغاتی صوتی با محتوای " دعوت به افتتاحیه بزرگ‌ترین مرکز خرید ..." می‌تواند شروع خوبی برای معرفی آن مجموعه به مخاطبان و مشتریان خود باشد.

Voice notification

تبلیغات صوتی چه مزایایی نسبت به تبلیغات دیگر دارد؟


با توجه به اینکه تبلیغات چندرسانه‌ای بهترین تأثیر را بر روی بازدیدکنندگان دارد اما هزینه‌های بالای آن می‌تواند محدودیتی برای گسترش آن باشد. تبلیغات صوتی یا مالتی مدیا در مقایسه با روش‌های تبلیغاتی دیگر، هزینه کمتری را در پی دارند. این تبلیغات صوتی فقط یک‌بار طراحی و تولیدشده و با هزینه اندکی قابل‌تغییرند، درحالی‌که تغییر نسخه چاپی مراحل متعدد و پرهزینه‌ای را در برداشته و اکثراً موجب طراحی مجدداً محصولات می‌گردد. یکی از مزایایی مهم استفاده از تبلیغات صوتی امکان کپی برداری آسان و تکثیر به تعداد انبوه از فایل مورد نظر هست. مثلاً در خصوص کاتالوگ‌های چاپی تبلیغاتی، برای چاپ مجدد، لازم است تا به شرکت یا چاپخانه مراجعه شود. این در حالی است که فایل‌های صوتی تهیه‌شده را می‌توان به‌راحتی به تعداد دلخواه تکثیر کرد. از طرفی تبلیغات صوتی محدودیت خاصی ندارد و می‌توان به‌راحتی تمامی اطلاعات مربوط به محصول یا هر چیزی که قصد تبلیغ آن هست، به‌طور کامل در فایل صوتی شرح داد.

mutimedia

محتوای تبلیغات صوتی چگونه ساخته می شود؟


مانند تمامی انواع تبلیغات دیگر، ساخت و تولید یک محتوای صوتی تبلیغات نیز مستلزم طی کردن یکسری مراحلی هست که در ادامه به تفسیر آن‌ها پرداخته شده است.

تعیین کلمات کلیدی محتوای صوتی تبلیغات


هر محتوا چه تبلیغاتی و چه آموزشی دارای یک موضوع مشخصی است که بر اساس یک یا چند کلمه کلیدی انتخاب می‌شود. بنابراین برای نگارش متن یک محتوا بایستی این کلمات کلیدی در نظر گرفته شود و به‌گونه‌ای نگاشته شود که این کلمات به‌صورت منظم و تکرارشونده در داخل متن استفاده گردد تا هنگامی که مخاطب یا شنونده آن را می‌خواند یا به آن گوش می‌کند، این کلمات کلیدی مدام برایش تکرار شود تا ذهن او از موضوع فاصله نگیرد. تکرار کلمات کلیدی باعث می‌شود که این موضوع ملکه ذهن مخاطب شود و آن را به خاطر بسپارد.

تعیین طرح کلی محتوای صوتی تبلیغات


هر محتوای صوتی تبلیغاتی دارای یک چارچوب نگارشی مشخصی است که بایستی قبل از شروع نگارش تعیین گردد؛ اینکه قرار است چه مطالبی و در چه بازه زمانی مطرح شود، چه عناوینی دارد، و تیترهای اصلی و فرعی آنچه مواردی هستند. وقتی چارچوب نگارش محتوای تبلیغاتی مشخص گردد کار نگارش راحت می‌شود.

ضبط محتوای صوتی و ویرایش نهایی


در این مرحله باید تجهیزات لازم برای تولید محتوای صوتی تبلیغاتی آماده شود. ازجمله این تجهیزات می‌توان به میکروفون، کامپیوتر، تهیه موسیقی، تهیه نرم‌افزارهای ویرایش صدا و غیره اشاره کرد. معمولاً این کار توسط افراد خبره در حوزه صداگذاری انجام می‌گیرد. یکسری ویرایش‌ها و افکت‌ها نیز بر روی صدای ضبط‌شده انجام می‌گیرد تا برای شنونده جذابیت دوچندانی داشته باشد.

پشتیبانی شبکه مترجمین اشراق

تماس با شبکه مترجمین اشراق

تیم پشتیبانی شبکه مترجمین اشراق، آماده پاسخگویی به سوالات شما در همه ساعات شبانه‌روز

دفتر تبریز

آدرس: تبریز، خیابان امام. چهارراه منصور. ساختمان سامان. طبقه ی شش. واحد جنوبی. شبکه مترجمین اشراق.

تلفن: 33343915 - 33343916 - 33345229 - 33342677 - 4107 (پیش‌شماره 041)

موبایل: 09149724799

ایمیل: trans.eshragh@gmail.com

ترجمه رسمی - تبریز

تبریز، خیابان امام. چهارراه منصور. ساختمان سامان. طبقه ی شش. واحد جنوبی. شبکه مترجمین اشراق.

0414107 داخلی 103 - 09918953354 - official.eshragh@gmail.com

درحال بارگذاری گوگل‌مپ...
دفتر تهران

آدرس: میدان انقلاب خیابان انقلاب به سمت ولیعصر بین خیابان دانشگاه فخررازی جنب بانک ملت ساختمان پارسا طبقه 6 واحد604.

تلفن: 66971897 (پیش‌شماره 021)

موبایل: 09966327226

ایمیل: tehran.eshragh@gmail.com

ترجمه رسمی - تهران

میدان انقلاب خیابان انقلاب به سمت ولیعصر بین خیابان دانشگاه فخررازی جنب بانک ملت ساختمان پارسا طبقه 6 واحد604.

02166971897 - 09966327226 - tehran.eshragh@gmail.com

درحال بارگذاری گوگل‌مپ...
تماس با پشتیبانی
دپارتمان تلفن موبایل ایمیل
ترجمه و ویرایش 041-4107 داخلی 102 09149724799 trans.eshragh@gmail.com
ترجمه رسمی - تبریز 041-4107 داخلی 103 09918953354 official.eshragh@gmail.com
ترجمه رسمی - تهران 021-66971897 09966327226 tehran.eshragh@gmail.com
مولتی مدیا و ترجمه همزمان 041-4107 داخلی 104 09149724799 trans.eshragh@gmail.com
پارافریز 041-4107 داخلی 104 09149724799 trans.eshragh@gmail.com
تولید محتوا 041-4107 داخلی 105 09149724799 content.eshragh@gmail.com
گویندگی، پادکست و کتاب صوتی 041-4107 داخلی 106 09149724799 cveshragh.announcer@gmail.com
چاپ کتاب و فرمت بندی 041-4107 داخلی 106 09149724799 book.eshragh@gmail.com
پشتیبانی کل 041-4107 داخلی 102 09149724799 eshragh.translators@gmail.com
انتقادات و پیشنهادات: director.eshragh@gmail.com
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

1. تبلیغات آفلاین چیست؟
2. تبلیغات آنلاین چیست؟
3. تبلیغات چندرسانه‌ای چیست؟
4. تبلیغات صوتی چیست؟
5. کاربردهای تبلیغات صوتی چیست؟
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری