ویرایش متون رشته گرایش شبکه

انتشار 24 شهریور 1399
مطالعه 3 دقیقه

فناوری اطلاعات به مطالعه، طراحی، توسعه، پیاده‌سازی، پشتیبانی یا مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی مبتنی بر رایانه، خصوصا برنامه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزار رایانه می‌پردازد. به طور کوتاه، فناوری اطلاعات با مسائلی مانند استفاده از رایانه‌ها و نرم‌افزار سروکار دارد.

ویرایش متون رشته گرایش شبکه

گرایش شبکه

فناوری اطلاعات به مطالعه، طراحی، توسعه، پیاده‌سازی، پشتیبانی یا مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی مبتنی بر رایانه، خصوصا برنامه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزار رایانه می‌پردازد. به طور خلاصه فناوری اطلاعات با مسائلی مانند استفاده از رایانه‌ها و نرم‌افزار سر و کار دارد تا از این طریق تبدیل، ذخیره، حفاظت، پردازش، انتقال و بازیابی اطلاعات به شکلی مطمئن و ایمن انجام شود. دانش فناوری اطلاعات و رایانه با هم متفاوت است، اگرچه از جهات مختلف نیز با هم اشتراک دارند. به طور خلاصه اگر علم رایانه را مشابه مهندسی مکانیک در نظر بگیریم، فناوری اطلاعات مشابه صنعت حمل و نقل است به این معنی که فناوری اطلاعات بسیار گسترده تر (و پیچیده تر) از علوم کامپیوتر است. این اصطلاح در دهه ۱۹۹۰ جایگزین اصطلاحات پردازش داده‌ها و سیستم‌های اطلاعات مدیریت شد که در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۶۰ بسیار رایج بود.

شبکه‌های کامپیوتری مجموعه‌ای از کامپیوترهای مستقل متصل به یکدیگرند که با یکدیگر ارتباط داشته و تبادل داده می‌کنند. مستقل بودن کامپیوترها بدین معناست که هر کدام دارای واحدهای کنترلی و پردازشی مجزا بوده و بود و نبود یکی بر دیگری تاثیرگذار نیست. هدف از رشته شبکه های کامپیوتری تربيت افرادي است كه در زمينه مطالعه، طراحي، ساخت، راه‌اندازي و نگهداري سيستم‌هاي سخت‌افزاري و نرم‌افزاري، شبكه هاي كامپيوتري و همچنين جمع‌آوري، سازمان‌دهي، طبقه‌بندي، استفاده و انتقال اطلاعات و مديريت فرآيند آنها تبحر لازم را داشته باشند. دانشجویان این رشته در طول تحصیل به مطالعه و شناخت انواع معماری های رایج در شبکه های کامپیوتری، سیستم های توزیع شده، ارزیابی کارایی شبکه های کامپیوتری، طراحی ساز و کارهای برگرفته از طبیعت برای مدیریت شبکه: جامعه شناسی، اقتصاد، زیست شناسی و... مورد بررسی و تشخیص قرار می دهند ، شبکه های کامپیوتری همچنین با سایر رشته ها و گرایشهای رایانه ای نظیر تجارت الکترونیک، ارتباط نزدیک دارد پیکربندی و پیاده سازی شبکه های رایانه ای وبرنامه نویسی تحت شبکه و پیاده سازی سیستم‌های توزیع شده (مانند پایگاه داده های توزیع شده یا سیستم عاملهای توزیع شده) از دیگر فعالیت‌های متخصصان در این زمینه است.

هدف از دوره کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش شبکه های کامپیوتری

هدف از دوره کارشناسی ارشد شبکه‌های کامپیوتری پرورش مهندسینی است که بتوانند به طراحی، پیکربندی و پیاده‌سازی شبکه‌های کامپیوتری پیشرفته و برنامه نویسی تحت شبکه (پروگرمینگ) بپردازند و با مهندسان گرایش‌های دیگر مثل تجارت الکترونیک در زمینه بسترسازی برای فعالیت‌هایشان، همکاری کنند.

فارغ التحصیلان دوره ارشد شبکه‌های کامپیوتری مهارت هایی را به شرح زیر کسب می نمایند:

  • دانش تحليل و طراحي شبکه‌هاي کامپيوتري که مورد نياز اکثر کارشناسان بخش‌هاي طراحي و مهندسي است

  • مديريت و پشتیبانی شبکه‌هاي کامپيوتري

  • مديريت مباحث امنيتي شبکه‌هاي کامپيوتري

  • نگهداري و بهره‌برداري، نظارت و تحويل، و کنترل کيفيت شرکت‌هاي مخابراتي

  • مدیریت و کار در بخش فناوري اطلاعات در شرکت‌هاي دولتي و خصوصي

  • پیکربندی و پیاده سازی شبکه های کامپیوتری و برنامه نویسی تحت شبکه

  • پیاده سازی سیستم‌های توزیع شده (مانند پایگاه داده های توزیع شده یا سیستم عاملهای توزیع شده

ویرایش متون رشته گرایش شبکه

ویراستار تخصصی نواقص احتمالی معنایی، تلفیقی، سبکی را یادداشت می‌کند. نام های مناسب، شماره‌ها، تاریخ‌ها، نقل‌قول‌ها، مکاتبات امضاها در زیر تصاویر، عکس‌ها، مکاتبات عنوان، زیرنویس متن، تصاویر و غیره را بررسی و اصلاح می‌کند. این نوع ویرایش در طی یک مطالعه اکتشافی انجام می‌شود.خطاهای هجی و نگارشی را از بین می برد. ویرایشگر یک بار دیگر به مطالعه متن می پردازد ، تا خطاهای چشمی که در متن ایجاد شده است را ویرایش کند.ویرایش جوهر کلام نویسنده را آشکار میسازد.

ویرایش متون رشته گرایش شبکه در شبکه مترجمین اشراق

شبکه مترجمین اشراق با گردآوری ویراستاران متخصص توانسته ویرایش اصولی و بی‌نقصی برای دوستداران علم ارائه دهد و اعتماد دانش‌آموختگان را جلب کند. شبکه مترجمین اشراق آماده ارائه خدمات آنلاین باکیفیت عالی و هزینه مناسب می‌باشد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری