ویرایش متون رشته جلوبرندگی

انتشار 24 شهریور 1399
مطالعه 3 دقیقه

گرایش جلوبرندگی (پیش‌رانش) به ‌مطالعه و بررسی سامانه‌های جلوبرنده (موتور)، اعم از موتورهای هوازی و غیر هوازی می‌پردازد. موتورهای هوازی شامل موتورهای پیستونی و چرخ‌پره‌ای (توربینی) است که از هوا به‌عنوان اکسیدکننده استفاده نموده و سوخت را با خود حمل می‌کنند.

ویرایش متون رشته جلوبرندگی

جلوبرندگی

مهندسی هوافضا مجموعه ای از علوم و توانایی های علمی در زمینه تجزیه و تحلیل ، طراحی و ساخت هواپیماهایی مانند هواپیما ، هلی کوپتر ، گلایدر و ماهواره است. این رشته یکی از زمینه های استراتژیک است و در دنیا مورد توجه قرار گرفته و نشانه توسعه و پیشرفت کشورهاست و از آنجا که هم در زمینه های نظامی و هم در زمینه های علمی مورد توجه قرار می گیرد ، بودجه های کلانی برای توسعه آن هزینه می شود. بنابراین ، این یک موقعیت ممتاز و رو به رشد در میان رشته های مهندسی است.

مهندسی هوافضا از نظر دروس شباهت زیادی به مهندسی مکانیک دارد و در دانشکده مکانیک در برخی از دانشگاه ها ارائه می شود. همچنین از نظر تحصیلات یکی از پیچیده ترین و دشوارترین رشته های مهندسی است. مهندسین هوا فضا وظیفه طراحی و ساخت ماشین های غیرمعمول را دارند ، از هواپیماهایی با وزن بیش از 250 تن گرفته تا فضاپیماهای با مسافت طولانی با سرعتی بیش از 30000 کیلومتر در ساعت. مهندسین هوافضا که با هواپیما سر و کار دارند مهندس هوانوردی و کسانی که به طور خاص با فضاپیما کار می کنند مهندس هوافضا نامیده می شوند.

گرایش جلوبرندگی

سیستم های پیشرانه (موتورها) ، هر دو موتور هوازی و بی هوازی را مطالعه و بررسی می کند. موتورهای هوازی شامل موتورهای رفت و برگشتی و توربوشارژ هستند که از هوا به عنوان اکسید کننده استفاده می کنند و سوخت را حمل می کنند. اما موتورهای بی هوازی ، مانند موتورهای موشکی و فضاپیما ، سوخت و اکسیدان حمل می کنند. در این دانش ، روش تولید رانش و همچنین ساختار کلی موتورهای مختلف هوافضا بررسی و تحلیل می شود. طراحی و تعیین عملکرد انواع پیشرانه ها نیز مورد توجه مهندسان پیشرانه است.

پیشرانه بسیار شبیه مکانیک است - سیستم های تبدیل انرژی و انرژی ، و آنها مشترکات بسیاری دارند و زمینه های کاری بیشتری نسبت به سایر گرایش های هوافضا دارند. (شرکت نفت ، ایران خودرو ، صنایع دفاعی ، نیروگاه ها و غیره) اکثر دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته با شبیه سازی عددی رفتار سیالات [CFD] سر و کار دارند. پیشرانه ، مانند آیرودینامیک در مقطع کارشناسی ارشد هوافضا ، جهت گیری سیال است که در درجه اول بر روی موتور هواپیما و اجزای سازنده رانش متمرکز است. علم پیشرانه سیستم های پیشرانه شامل موتورهای پیستونی ، توربین ها ، راکت ها و نحوه تولید رانش را مطالعه می کند. هسته اصلی موتورها توربین گاز است و این بخشی از دنیای فن آوری و هنر مهندسی است. بررسی هر بخش از یک توربین گازی ، مانند خنک سازی ، احتراق ، توربین ، کمپرسور ، نازل و بی ثباتی احتراق ، نیاز به مجموعه ای گسترده از علوم جدید و تحقیقات پیشرفته آزمایشگاهی دارد که کیفیت پیشرانه آن را در تسلط بر هوا فضا نشان می دهد. البته پیشرانه و آیرودینامیک بسیار به هم نزدیک هستند و در برخی از دانشگاه های کشور در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان گروه هوافضا معرفی می شود.

ویرایش متون رشته جلوبرندگی

ویرایش نوعی تغییر و عیب‌یابی در متن است نکات اصلی مطرح‌شده توسط نویسنده باید منطقی به هم متصل باشد و کلیه انتقال از یک قسمت به قسمت دیگر باید یکپارچه و سازگار باشد. به همین دلیل، درک درستی از اصول منطقی ویرایش متن حائز اهمیت است. ویراستار در حال کار روی متن باید سبک نویسنده را حفظ ویرایشگر نه‌تنها باید ویرایش‌هایی را انجام دهد، بلکه مرتباً بر قوام ماده نظارت کند.

ویرایش متون رشته جلوبرندگی در شبکه مترجمین اشراق

دانش‌آموختگان عزیز می‌توانند با سفارشات متون تخصصی و مقالات علمی خود را به‌صورت تخصصی ویرایش نمایند شبکه مترجمین اشراق سفارشات متون تخصصی را در کوتاه‌ترین زمان تحویل می‌دهد شما دوستداران علم با ثبت سفارشات خود می‌توانید متون و مقالات علمی را به‌صورت تضمینی ویرایش کنید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری