همه چیز درمورد انواع پادکست و کاربردهای آن

پادکست شیوه‌ای آسان جهت دستیابی به فایل‌های دیجیتالی موجود در اینترنت و شنیدن آنها در زمان و مکان دلخواه هست که کاربران می‌توانند آن‌ها را در رایانه یا دستگاه‌های تلفن همراه خود دانلود کنند. در این مطلب قصد داریم در خصوص پادکست، انواع آن، اپلیکیشن‌های محبوب پادکست و ویژگی‌های خاص آن‌ها صحبت کنیم. همراه ما باشید.
همه چیز درمورد انواع پادکست و کاربردهای آن

پادکست چیست؟


به‌ندرت پیش میاید که کسی تابه‌حال به رادیو گوش نداده باشد. پادکست چیزی شبیه به رادیو است، با این تفاوت که محتوا، مکان و زمان گوش دادن به آن انتخابی و کاملاً در اختیار خود فرد است. درواقع برنامه‌های پخش‌شده از رادیو دارای زمان مشخصی هستند. اما پادکست شرایط متفاوتی دارد و دارای ماهیت انتخابی است.
پادکست‌ها فایل‌های صوتی هستند که توسط یک فرد در مورد موضوع خاصی تولید می‌شوند و از طریق وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های خاصی با عموم افراد به اشتراک گذاشته می‌شود. پادکست‌ها معمولاً به‌عنوان مجموعه‌ای از نمایش‌های رادیویی از پیش ضبط‌شده در دسترس هستند که کاربران می‌توانند در گوشی‌های هوشمند یا پخش‌کننده‌های موسیقی دیجیتال و چندرسانه‌ای خود مانند آی‌پاد به آن‌ها گوش دهند.

podcast

پادکست‌ها اغلب در قالب چندین بخش و بر اساس یک برنامه منظم منتشر می‌شوند. هیچ قالب، اندازه یا سبک مشخصی برای پادکست وجود ندارد. آن‌ها ممکن است طیف وسیعی از زمینه‌های موضوعی را پوشش دهند، اما هر پادکست اغلب بر روی یک موضوع یا داستان متمرکز است. برخی از پادکست‌ها از روی یک فیلم‌نامه یا داستان ساخته می‌شوند درحالی‌که برخی دیگر توسط افراد به‌صورت بداهه خوانده می‌شوند. این پادکست‌ها با موضوعات متنوع و به زبان‌های مختلف در اینترنت همیشه موجود و قابل‌دسترس هستند و کافی است که با دریافت اشتراک و یا با نصب یکسری اپلیکیشن‌هایی به‌راحتی این پادکست‌ها را دانلود کرد و در زمان و مکان دلخواه به آن‌ها گوش داد.

podcast

تولیدکنندگان محتوا به‌طور فزاینده‌ای به پادکست‌ها به‌عنوان یک کانال توزیع ارزان‌قیمت و کاربرپسند برای دستیابی به مخاطبان زیادی روی آورده‌اند. وبلاگ نویسان اولین پذیرندگان پادکست‌ها بودند. سازمان‌های رسانه‌ای اصلی، مانند نیویورک‌تایمز، رادیو عمومی ملی (NPR) و واشنگتن‌پست، از آن زمان این قالب را پذیرفته‌اند. آیفون‌های اپل یک فهرست پادکست از پیش نصب‌شده دارند. دانلود و گوش دادن به بسیاری از پادکست‌ها از طریق پادکست اپل رایگان است. برخی از پادکست‌ها در وب‌سایت‌ها قرار داده می‌شوند تا از طریق آن‌ها کاربران را با فضای وب‌سایت آشنا کنند. همچنین می‌توان با تولید پادکست‌ها و اشتراک‌گذاری آن‌ها، کسب درآمد کرد.

تاریخچه تولید پادکست


از زمانی که مردم به دستگاه‌های پخش صوت تمایل نشان دادند و استقبال زیادی از آن دستگاه‌ها شد، متخصصان این حوزه تصمیم به انجام کاری گرفتند تا بتوانند با همین روش، به افزایش آگاهی‌های اجتماعی و همچنین آموزش‌های موردنیاز از راه دور بپردازند. نتیجه­ این ایده و تلاش‌های مستمر، تولید پادکست و ارائه­ آن بود که از اوایل هزاره­ دوم میلادی محقق شد.
در سال 2004 میلادی گسترش و محبوبیت پادکست به‌قدری افزایش یافت که کاخ سفید ایالات‌متحده‌ امریکا، برخی سخنرانی‌های جورج بوش را در قالب پادکست منتشر کرد و در وب رئیس‌جمهور آمریکا قرار داد.

podcast

هدف ترویج پادکست


ایده‌­ی خلق پادکست، با توجه به نیازهای مردم به وجود آمد؛ درصورتی‌که آن‌ها خود از این نیاز مطلع نبودند. پس از به وقوع پیوستن این ایده، استقبال و شوق مردم بود که به جان پادکست نوپا قدرت داد و آن را جهانی کرد. بنابراین می‌توان هدف از ترویج این سیستم صوتی را استقبال مردم و اثربخشی آموزش از این طریق دانست. واقعیت این است که میان تمام نیازهای امروزه­ جامعه، نیاز به همدلی و فرهنگ‌سازی صحیح بیش از هر چیزی احساس می‌شود. ازآنجایی‌که پادکست، در موقعیت‌ها و شرایط مختلف قابل‌دسترسی است، افراد همیشه و همه‌جا می‌توانند مطالب موردعلاقه‌شان را بشنوند و از آن استفاده کنند. بدیهی است که این نوع استفاده بسیار مؤثرتر از انواع دیگر خواهد بود. پادکست، محتوای متنی افراد حقیقی و حقوقی که به دلایل مختلف آن‌چنان‌که باید دیده و خوانده نمی‌شوند، را به گوش تعداد بیشتری از افراد می‌رساند. از طرف دیگر پادکست، بستر مناسبی برای صداپیشگان و استودیوهای حرفه‌ای جهت درآمدزایی به شمار می‌رود. تمام این عوامل دست‌به‌دست هم داده‌اند تا پادکست را به پادشاه محتواهای صوتی تبدیل کنند.

podcast

نحوه تولید پادکست و چگونگی دسترسی به آن‌ها


پادکست‌ها اغلب به‌صورت یک محتوای حرفه‌ای استودیویی شناخته می‌شوند. بااین‌حال، پادکست را می‌توان در استودیوهای خانگی و یا حتی با استفاده از گوشی‌های موبایل نیز ضبط کرد. در حالت کلی کیفیت ضبط به نوع محتوا و هدف آن بستگی دارد. پس از ضبط پادکست، فایل ضبط‌شده به‌دلخواه در نرم‌افزارهای مخصوص ویرایش ادیت شده و با فرمت موردنیاز، از آن خروجی گرفته می‌شود.
پادکست‌ها بعد از ساخته‌شدن از طریق اینترنت در سایت‌های معتبر تحت عنوان سرویس میزبانی پادکست آپلود و توزیع می‌شوند. این سرویس به فرد امکان می‌دهد تا فایل‌های دیجیتالی خود مانند اپیزودهای پادکست را بر روی یک سرور ذخیره کند. سپس از سوی این سایت‌های سرویس میزبان، یک لینکی به فردی که پادکست را تولید کرده، اختصاص داده می‌شود تا مخاطبین با استفاده از این لینک بتوانند اشتراک دریافت کنند.
بزرگ‌ترین مزیتی که استفاده از سرویس میزبانی پادکست دارد این است که تولیدکننده پادکست بر محتوای خود مالکیت کامل دارد. این سرویس‌ها تمام قسمت‌های پادکست را در یک مکان ذخیره می‌کنند و به تولید فیدهای RSS خودکار می‌پردازند. این فیدها همه قسمت‌های پادکست را فهرست می‌کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند به‌طور خودکار فید RSS را به فهرست‌های پادکست ارسال کنند، تا شنوندگان بتوانند به آن‌ها دسترسی داشته باشند.

podcast

برای یک پادکست موفق، به بهترین میزبان پادکست نیاز هست تا بتواند منابع، ابزار و خدمات لازم را ارائه دهد. گروهی از وب‌سایت‌های میزبان پادکست، رایگان هستند اما ایرادی که دارند این است که امکان کنترل کامل فایل‌های پادکست وجود ندارد. این میزبان‌های رایگان اکثر اوقات فید افراد را نیز کنترل می‌کنند. ازاین‌رو بهتر است برای هر پادکست از میزبان پادکست ایدئال استفاده شود.
پادکست لزوماً محتوای سازمانی نیست و می‌تواند در سایت، وبلاگ، شبکه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌های مختلف و حتی صفحه‌های شخصی بارگذاری شود. مخاطبان این محتوا ابتدا می‌بایست برای دریافت آن به اینترنت متصل شوند تا آن را از طریق سایت‌ها و اپلیکشن‌های مختلف دریافت نمایند و یا به‌صورت آنلاین بشنوند؛ اما در دفعات بعد الزامی برای دسترسی به اینترنت وجود ندارد. بسته به فرمت فایل صوتی نهایی، می‌توان آن را در پخش‌کننده‌های مربوطه شنید. اما تقریباً تمام پادکست‌ها با فرمت‌هایی عرضه می‌شوند که هر پخش‌کننده‌ای آن را پشتیبانی کند.

podcast

یکسری برنامه‌ها یا به‌اصطلاح اپ‌های پادکست طراحی‌شده‌اند که به‌راحتی بر روی سیستم‌عامل‌های مختلف و گوشی‌های هوشمند نصب می‌شوند که به‌وسیله آن‌ها می‌توان به‌راحتی به پادکست‌های موردعلاقه خود دسترسی داشت. کاری که اپ‌های پادکست می‌کنند این است که لیست پادکست‌ها را از سایت‌های مختلف پیدا می‌کنند و در دسترس افراد قرار می‌دهند تا بتوانند طبق سلیقه خود از بین موضوعات مختلف، پادکست موردعلاقه خود را پیدا کنند. بنابراین افراد کافی است پس از نصب این آپ پادکست روی گوشی خود نام پادکست موردنظر خود را جستجو کنند و پس از یافتن آن، اشتراک ایجاد کنند. راه دیگر استفاده از این آپ‌ها، این است که لینک فید مربوط به پادکست موردنظر خود را از سایت‌های ارائه‌دهنده پادکست پیدا کنند و آن را در آپ نصب‌شده بر روی گوشی خود وارد نمایند. معمولاً روش اول سریع‌تر و راحت از روش دوم است؛ اما اگر فردی از طریق روش اول موفق به یافتن پادکست موردنظر خود نشد می‌تواند از روش دوم استفاده نماید.

انواع سبک‌های پادکست


پادکست‌ها سبک‌های متفاوتی دارند که بسته به استقبال و سلیقه مخاطبانشان تولید می‌شوند. در ادامه به معرفی انواع سبک‌های تولید پادکست می‌پردازیم.

The Solo Podcast

پادکست انفرادی (The Solo Podcast)


پادکست‌های انفرادی یا به‌اصطلاح One man show به پادکست‌هایی گفته می‌شود که در آن فقط یک نفر به‌عنوان پادکستر (تولیدکننده پادکست) در مورد موضوعی صحبت می‌کند و آن را پوشش می‌دهد. موضوعات مختلفی مثل اخبار، پرسش و پاسخ‌های اجتماعی و فردی، روایت داستان و یا صحبت از سبک زندگی می‌توانند موضوع پادکست انفرادی باشند. این سبک برای ابتدای راه تولید پادکست، مناسب‌ترین سبک شناخته می‌شود و بیشتر افراد نیز برای شروع کارشان این سبک را انتخاب می‌نمایند.

پادکست‌ مصاحبه‌ای (The Interview Podcast)


این سبک پادکست همان‌طور که از نامش پیداست، به‌صورت مصاحبه یا گفت‌وگو بین دو نفر (میزبان و مهمان) است. بدین‌صورت که هر دو نفر در استودیوی ضبط حاضر می‌شوند و حول موضوع از پیش تعیین‌شده برای پادکست صحبت می‌کنند. موفقیت تولید این سبک پادکست، مستلزم مهارت بالای میزبان(پادکستر) در متقاعدسازی، انعطاف‌پذیری و توانایی مدیریت گفت‌وگو است.

The Interview Podcast

Conversational and Co-hosted Podcast

پادکست چندمیزبانه یا مشترک (Conversational and Co-hosted Podcast)


این پادکست‌ها دارای چند میزبان هستند و موضوع گفت‌وگوی آن‌ها اغلب در مورد مسائل بحث‌برانگیز و گاهی بسیار چالشی است که قابلیت بیان و به اشتراک‌گذاری نظرات و عقاید مختلف را دارد.

پادکست‌ میزگرد (The Panel Show)


در این پادکست‌ها تعداد میزبان می‌تواند یک یا چند نفر باشد اما تعداد مهمانان، چند نفر است. این سبک مانند دو سبک قبلی کاملاً گفت‌وگومحور است و میزبان یا میزبانان در این برنامه به صحبت با مهمانان در مورد موضوع برنامه می‌پردازند و طرفین، عقاید و نقطه‌نظرت خود را عنوان می‌کنند.

The Panel Show

Hybrid Podcast

پادکست‌ ترکیبی (Hybrid Podcast)


از کلمه "ترکیبی" می‌توان به نوع محتوای این پادکست‌ها پی برد. در این سبک، بخشی از پادکست به‌صورت مونولوگ و داستانی، بخشی به‌صورت مصاحبه، بخشی به‌صورت مشترک و بخشی به همراه آهنگ اجرا می‌شود.

پادکست‌ پخش مستقیم/زنده (Live Podcast)


گاهی بعضی پادکست‌ها به‌صورت مستقیم اجرا می‌شوند و جهت کسب درآمد برای تولیدکننده، بلیت این پادکست‌ها به فروش می‌رسد. امروزه امکان پخش این نوع پادکست در برخی پلتفرم‌ها فراهم‌شده است.

Live Podcast

Video Podcast

پادکست تصویری (Video Podcast)


همان‌طور که پادکست‌های صوتی شباهت‌هایی به برنامه‌های رادیویی دارند، پادکست‌های ویدیویی نیز مشابه سریال‌ها هستند و مانند آن‌ها نیز پخش می‌شوند.

پادکست‌ داستانی (Fiction Podcast)


این پادکست‌ها را می‌توان پرتنوع‌ترین انواع پادکست دانست که در ژانرهای مختلف نیز تولید می‌شوند. این سبک به داستان رادیویی شباهت دارد و ممکن است در یک یا چند قسمت آورده شود.

Fiction Podcast

Enhance Podcast

اسلایدکست (Slidecast / Enhance Podcast)


این سبک شباهت زیادی به پادکست تصویری دارد؛ با این تفاوت که در اسلایدکست‌ها، تصویر به‌صورت اسلایدشو پخش می‌شود و گوینده، درمورد موضوعات اسلایدها توضیح می‌دهد.

ویژگی‌­ها، مزایا و معایب پادکست


آنچه واضح است، کارآمد بودن محتواهای صوتی نسبت به سایر محتواهاست که ستاره­ پادکست پرنورترین عضو آسمان محتواهای صوتی است. از ویژگی‌هایی که این ستاره را از سایر ستاره‌ها متمایز می‌کند، می‌توان به انتخابی بودن نوع محتوا اشاره کرد. برخلاف رادیو که مخاطبان نقشی در انتخاب محتوای آن ندارند، در پادکست، مخاطبان تصمیم‌گیرنده‌ نوع محتوا هستند. همچنین این مخاطبان هستند که انتخاب می‌کنند چه زمانی، در چه شرایطی، چند بار، با چه سرعتی، با کدام نوع دسترسی و با چه گوینده‌ای در مورد موضوع مدنظر خود بشنوند. در کنار انتخابی بودن نوع محتوا، مزیت رایگان بودن اغلب پادکست‌ها همان چیزی است که توجه افراد را جلب می‌کند و آن‌ها را پای صحبت‌های گوینده می‌نشاند. پادکست بنا بر صمیمیتی که به‌وسیله‌ انتقال مستقیم محتوا به‌صورت شفاهی با شنونده ایجاد می‌کند، به‌راحتی می‌تواند عمده توجه مخاطب را جلب کند و او را غیرمستقیم به شنیدن ادامه­ مطلب دعوت نماید.

podcast

اما پادکست رسانه­‌ای یک‌طرفه است که در آن مخاطب ارتباطی با گوینده ندارد. از طرفی مخاطبان امروز در اقیانوس اطلاعات موجود در صفحات وب سردرگم هستند و ممکن است نتوانند دقیقاً آنچه می‌خواهند را بیابند. اما تولیدکننده‌های پادکست می‌توانند باکمی خلاقیت و ارتباط‌گیری درست و اصولی با مخاطب، شنونده‌های خود را جذب کنند و به هدف خود برسند. متأسفانه در خارج از محیط اینترنت و در فضای حقیقی، پادکست ارتباطی با مخاطبان ندارد. همچنین برای اولین دسترسی به پادکست و دریافت آن، مخاطبان نیاز به اتصال اینترنت دارند و در صورت عدم اتصال، نمی‌توانند فایل را دریافت کنند.

بهترین اپلیکیشن‌ها برای گوش دادن به پادکست


در سال‌های اخیر، پادکست‌ها بیش از هر زمان دیگری محبوب شده‌اند. هزاران، اگر نگوییم میلیون‌ها پادکست در مورد هر موضوعی که بتوان تصور کرد، از کمدی گرفته تا جنایی و اکشن، مصاحبه با افراد مشهور و موارد دیگر وجود دارد. در اینجا به معرفی دو اپلیکیشن بسیار کاربردی و پرطرفدار بنام Podcast Addict و castbox می‌پردازیم که یک برنامه اندرویدی است و به افراد کمک می‌کند تا به‌راحتی به پادکست‌های موردعلاقه‌شان دسترسی داشته باشند.

ویژگی‌های اپلیکیشن Podcast Addict

Podcast Addict نیاز به اینترنت ندارد.


بسیاری از مردم‌دوست دارند درحالی‌که مشغول کار خود هستند به پادکست گوش دهند. چه در حین دویدن صبحگاهی، چه در هنگام خرید در فروشگاه و یا در مترو هنگام رفتن به محل کار. یک پادکست خوب می‌تواند زمان خالی افراد را پر کند به‌طوری‌که آنها متوجه گذر زمان نشوند. Podcast Addict به کسانی که همیشه به دنبال موضوعات جدید هستند، کمک می‌کند پادکست‌های جدید را کشف کنند.

Podcast Addict بسیاری از ویژگی‌های اتوماسیون و سفارشی‌سازی را ارائه می‌دهد.


با استفاده از این برنامه می‌توان قسمت‌های تکراری یا شنیده‌شده را به‌طور خودکار و به‌دلخواه خود پاک کرد و قسمت‌های جدید را دانلود نمود. می‌توان این برنامه را طوری تنظیم کرد که فید هر فرد را در یک ساعت خاص به‌روزرسانی کند یا به‌طور خودکار پادکست‌های جدید را به لیست پخش اضافه کند.

دارای کنترل‌های صوتی و جلوه‌های ویژه برای پخش پادکست‌ها است.


این برنامه امکان تنظیم تایمر روشن و خاموش برنامه را به کاربر می‌دهد. علاوه بر تایمر، می‌توان از Podcast Addict خواست که در پایان یک قسمت از پادکست متوقف شود. در مورد جلوه‌های صوتی، می‌توان برنامه را طوری تنظیم کرد که صدا را برای نمایش‌های خاص تقویت کند یا حتی با سرعت بیشتری پخش کند.

افراد می‌توانند از تمام پادکست‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنند.


کاربر می‌تواند هر کاری که در حساب خود انجام می‌دهد را در Google Drive ذخیره کند و از آن نسخه پشتیبان تهیه نماید. بنابراین اگر کاربر گوشی خود را عوض کرد، یا به سرقت رفت یا به هر نحوی کار نکرد، همچنان می‌تواند تمام اطلاعات خود را بازیابی کند.

ویژگی‌های اپلیکیشن castbox


Castbox یکی دیگر از برنامه‌های کاربردی برای توزیع پادکست است. نزدیک به دو میلیون پادکست با صد میلیون قسمت در این اپلیکیشن وجود دارد. Castbox نه‌تنها یک برنامه پخش پادکست است بلکه یک اجتماع واقعی از شنوندگان است که می‌توانند در خصوص پادکست‌های مختلف موجود در این اپ نظر بدهند و با یکدیگر تعامل داشته باشند و حتی پادکست‌های خود را مستقیماً از برنامه ضبط کنند. نسخه رایگان این برنامه اشتراک استفاده از پادکست را تا 100 عدد محدود کرده است اما دارای پلتفرم عضویت پولی نیز هست و از طریق آن می‌توان به‌صورت نامحدود از پادکست‌ها استفاده کرد.
Castbox از تمامی پادکست‌های موجود در نرم‌افزار رونوشت تهیه می‌کند تا کاربران بتوانند با جستجو برای عبارت‌های خاص یا موضوع‌های درون پادکست، راحت‌تر تصمیم بگیرند که قصد دارند چه چیزی را دریافت کنند. از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این اپلیکیشن امکان کنترل پخش پادکست، مکث، رد کردن، یا باز آغاز اپیزودها از داخل نرم‌افزار برای کاربران هست. از ویژگی‌های مهم اپلیکیشن Castbox این است که از زبان فارسی نیز پشتیبانی می‌کند، بنابراین کاربران ایرانی به‌راحتی می‌توانند آن را در گوشی هوشمند خود نصب و استفاده نمایند.

hand

تبلیغ پادکست و جذب مخاطب


طبیعی است که هر محصولی باهدف دیده شدن و ارائه خدمت و کسب درآمد نیاز به تبلیغ داشته باشد. پادکست نیز از این قاعده مستثنا نیست و در ابتدای کار برای جذب مخاطب نیاز به مخاطب خواهد داشت. به این منظور، ابتدا افراد باید نوع محتوای خود را شناسایی کنند و مخاطبان احتمالی را مدنظر بگیرند. بهترین راه برای تبلیغ، داشتن وب‌سایتی است که افراد مختلف در آن بتوانند خدمات محتواهای پادکست‌ها را بنویسند و آن را به‌طور اجمالی به مخاطب معرفی کنند. سپس بتوانند مخاطب را پای ادامه­ مطلب بنشانند تا او محتوای تولیدی را تا انتها بشنود. این روال تا جایی باید پیش رود که مخاطب، سایت یا هر پلتفرمی که در آن محتوا انتشار می‌یابد را منبع خود جهت دریافت پادکست‌های موردنیاز خود بداند. شما نیز می‌توانید با ایجاد جذابیت‌های بصری بیشتر مثل عکس و فیلم‌های مرتبط با موضوع در صفحه­ خود، هم اطلاعات بیشتری در اختیار مخاطب بگذارید و هم او را به شنیدن پادکست تولیدشده ترغیب کنید.

podcast

پادکست از محبوب‌ترین و پرمخاطب‌ترین نوع محتوا است که پتانسیل بسیار بالایی برای پیشرفت دارد. به‌شرط آن‌که تولیدکننده‌ پادکست تمام مهارت خود را در جهت تولید پادکست مفید بابیان گرم و صمیمی و کشف نیازهای مخاطب به کار گیرد تا بتواند به‌طور مداوم شنونده‌های خود را افزایش دهد. شبکه مترجمین اشراق با درک نیازهای تولیدکنندگان محتوا برای تبدیل محتوایشان به پادکست، بستری فراهم کرده است تا این افراد بتوانند با گویندگانی ماهر و کار بلد همکاری کنند. مفتخریم متن محتوای شما را با صدا و خوانشی حرفه‌ای به پادکستی صمیمی و جذاب تبدیل کنیم تا در راستای پیشرفت شما، در کنارتان قدم برداریم.

پادکست

شبکه مترجمین اشراق با دارا بودن یک تیم حرفه‌ای از گویندگان خوش‌صدا، خدمات خود را درزمینهٔ تولید محتوای صوتی، پادکست، کتاب گویا و ...با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت به شما ارائه می‌کند.

شبکه مترجمین اشراق از علاقمندان به گویندگی دعوت به همکاری غیر حضوری می‌نماید. اگر شما نیز علاقمند به گویندگی هستید می‌توانید با مجموعه ما همکاری نمایید.

پشتیبانی شبکه مترجمین اشراق

تماس با شبکه مترجمین اشراق

تیم پشتیبانی شبکه مترجمین اشراق، آماده پاسخگویی به سوالات شما در همه ساعات شبانه‌روز

دفتر تهران

آدرس: میدان انقلاب خیابان انقلاب به سمت ولیعصر بین خیابان دانشگاه فخررازی جنب بانک ملت ساختمان پارسا طبقه 6 واحد604.

تلفن: 66971897 (پیش‌شماره 021)

موبایل: 09966327226

ایمیل: tehran.eshragh@gmail.com

ترجمه رسمی - تهران

میدان انقلاب خیابان انقلاب به سمت ولیعصر بین خیابان دانشگاه فخررازی جنب بانک ملت ساختمان پارسا طبقه 6 واحد604.

02166971897 - 09966327226 - tehran.eshragh@gmail.com

درحال بارگذاری گوگل‌مپ...
دفتر تبریز

آدرس: خیابان امام. چهارراه منصور. ساختمان سامان. طبقه ششم. واحد جنوبی.

تلفن: 33343915 - 33343916 - 33345229 - 33342677 (پیش‌شماره 041)

موبایل: 09149724799

ایمیل: trans.eshragh@gmail.com

ترجمه رسمی - تبریز

خیابان امام. چهارراه منصور. ساختمان سامان. طبقه دوم. واحد شمالی.

09918953354 - official.eshragh@gmail.com

درحال بارگذاری گوگل‌مپ...
انتقادات و پیشنهادات: director.eshragh@gmail.com
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

1. فید RSS چیست؟
2. چه کسانی می‌توانند پادکست درست کنند؟
3. چگونه پادکست بسازیم؟
4. آیا ساخت پادکست در شبکه مترجمین اشراق انجام می‌شود؟
5. چگونه کتاب صوتی بسازیم؟
6. آیا می‌توان با پادکست کسب درآمد کرد؟
7. گوش دادن به پادکست چه فوایدی دارد؟
8. آیا برای گوش دادن به پادکست باید به اینترنت متصل بود؟
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
ترجمه مدارک مورد نیاز برای سفارت انگلیس 2025
ترجمه مدارک مورد نیاز برای سفارت انگلیس 2025
انواع ویزاهای ایتالیا و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای ایتالیا و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای مالزی و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای مالزی و شرایط دریافت آن
نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی از طریق کد ملی
نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی از طریق کد ملی
انواع ویزاهای پرتغال و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای پرتغال و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای فرانسه و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای فرانسه و شرایط دریافت آن
تفاوت ریجکت و ریفیوز و دینای در ویزا چیست؟
تفاوت ریجکت و ریفیوز و دینای در ویزا چیست؟
آموزش گام به گام چگونگی استفاده از سامانه ثنا
آموزش گام به گام چگونگی استفاده از سامانه ثنا
مهمترین دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن و نحوه اعتراض به آن
مهمترین دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن و نحوه اعتراض به آن
انواع ویزاهای سوئد و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای سوئد و شرایط دریافت آن
ویزای الکترونیکی کشور آذربایجان و مدارک لازم
ویزای الکترونیکی کشور آذربایجان و مدارک لازم
انواع ویزاهای اسپانیا و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای اسپانیا و شرایط دریافت آن
ویزای الکترونیکی کشور هند و مدارک لازم
ویزای الکترونیکی کشور هند و مدارک لازم
گواهی اشتغال به کار و انواع آن
گواهی اشتغال به کار و انواع آن
دریافت اصل مدرک دیپلم از آموزش و پرورش چگونه است؟
دریافت اصل مدرک دیپلم از آموزش و پرورش چگونه است؟
انواع ویزای افغانستان به ایران و شرایط دریافت آن
انواع ویزای افغانستان به ایران و شرایط دریافت آن
ویزای توریستی کشورهای مختلف ونحوه دریافت آن
ویزای توریستی کشورهای مختلف ونحوه دریافت آن
نحوه دریافت ریزنمرات
نحوه دریافت ریزنمرات
انواع ویزاهای استرالیا و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای استرالیا و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای انگلستان و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای انگلستان و شرایط دریافت آن
ریجکتی ویزای مالزی: دلایل رایج و راهکارهای طلایی برای رفع آن
ریجکتی ویزای مالزی: دلایل رایج و راهکارهای طلایی برای رفع آن
انواع ویزای ایران به هند و شرایط دریافت آن
انواع ویزای ایران به هند و شرایط دریافت آن
انواع ویزای ایران برای اتباع خارجی و شرایط دریافت آن
انواع ویزای ایران برای اتباع خارجی و شرایط دریافت آن
صفر تا صد دریافت پاسپورت به صورت آنلاین
صفر تا صد دریافت پاسپورت به صورت آنلاین
ریجکتی ویزای مجارستان: دلایل رایج و راهکارهای طلایی برای رفع آن
ریجکتی ویزای مجارستان: دلایل رایج و راهکارهای طلایی برای رفع آن
ریجکتی ویزای سوئد: دلایل رایج و راهکارهای طلایی برای رفع آن
ریجکتی ویزای سوئد: دلایل رایج و راهکارهای طلایی برای رفع آن
ریجکتی ویزای انگلیس: دلایل رایج و راهکارهای طلایی برای رفع آن
ریجکتی ویزای انگلیس: دلایل رایج و راهکارهای طلایی برای رفع آن
سامانه‌های آنلاین ترجمه مدارک با قابلیت تأیید دیجیتال
سامانه‌های آنلاین ترجمه مدارک با قابلیت تأیید دیجیتال
انواع ویزاهای آلمان و شرایط دریافت آن
انواع ویزاهای آلمان و شرایط دریافت آن
مراحل دریافت گواهی عدم سوپیشینه
مراحل دریافت گواهی عدم سوپیشینه